Chamskie wypowiedzi nie są moderowane."Niepoprawne" - jak najbardziej.
Przemysław 1954 Pochodzenie imienia
-
-
to nazywa sie ,,swojska cenzura .. ……«« Hegemonieteraz rozumiemna tym forum jestem od niedawna wiec jeszcze nie bardzo sie orientuje kto i coale wiem juz,ze jest paru rozsadnych.inteligentnych, kulturalnych forumowiczow a,,,wiekszosc to,,,,,,,,,,,pieniacze,krzykacze ukrywajacy sie pod co rusz to innymi nickami plunac, krzyknac i uciec na szczescie inni tez to dostrzegaja zdaje sie,ze ty nie poraz pierwszy zwrociles na uwage na czyjes chamstwo jestes ok,,,,osobnik
-
Pani Joanno. Pisząc należy trzymać odpowiedni poziom, jeżeli chce się być uważnie czytanym. Edytor tekstu komentarzy naprawdę posiada możliwość używania dużych liter, ą, ę, ż i. T. P. Utrudnień, po których stosowaniu poznaje się ludzi z klasą. Z poważaniem Jan.
-
Panie Janie niestety klawiatura francuska nie posiada polskich znakow.
-
Fałszywa Joanno-Loz - jeszcze ci się nie znudziło udawanie prawdziwej? A co do klawiatur, to chyba poza chińskimi i japońskimi wszystkie inne są takie same. Wytarczy odpowiednio używać "Alt"-a lub "Wstaw/symbol" i wszystkie czcionki a dostępne.
-
Dla zaspokojenie ciekawości i podsumowania tematu. Imię nadali mi rodzice 18, 02, 1954 roku. Nie posiadam drugiego imienia. Pozdrawiam Konika Polnego oraz wszystkich państwa.
-
Pani Joanno. Problemy z "klawiaturą francuzką" można rozwiązać, wchodząc do... . Nie. Proszę troszkę poczytać w podręczniku o komputerach, w zakładce "Pomoc", lub pytając znajomego szamana. Grunt to podnoszenie kwalifikacji. Życzę powodzenia i czekam na efekty. Z poważaniem. Jan.
-
Panie Janie witamPragne zauwazyc,ze dla mnie owa ««francuzka klawiatura …«« jej mozliwosci nie stanowi problemujezeli moja pisownia tak bardzo jest dla Pana przykra(mimo,ze kulturalna i bez bledow ortograficznych) to pozostaje mi jedynie powiedziec......prosze nie czytac moich postowa props wszelkich nasladownikow,,, milej zabawy
-
Niestety problem perzerósł możliwości "pięknej" i "utalentowanej".2010-02-18, 12:32Przerósł.2010-02-18, 12:351. Jestem dzisiaj zmeczona juz praca, boli mnie glowa, jutro podyskutuje. 2. Panie Janie niestety klawiatura francuska nie posiada polskich znakow. 3. Pragne zauwazyc, ze dla mnie owa ««francuzka klawiatura... «« jej mozliwosci nie stanowi problemu. Normalnie jestem pełny podziwu dla tych jakże błyskotliwych wypowiedzi.2010-02-18, 12:37Joanno wracaj i na prezydentową!
-
Bernardzie po co sie tak podniecasz? omijaj moje posty i bedziesz szczesliwszywidze, ze dokladnie sledzisz «moje wypowiedzi « skoro tak dobrze je znasz pytam w jakim celu? jest tu przeciez tylu,inteligentnych, stosownych do twego poziomu intelektualnego osob,piszacych idealnie na klawiaturze ,,,,,sprobuj polemizowac z nimi naprawde szkoda twego zdrowka na czytanie postow Joanny, ktora robi literowki i nie uzywa polskich znakow to tyle
-
Nie wysilaj się joanno, przez tą francuską klawiaturę jeszcze sobie paznokcie połamiesz.
-
Bernardzie? zaczynasz sie o mnie troszczyc?