Przemysław 1954 Pochodzenie imienia

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Joanno, znajdź sobie jakieś forum szwajcarskie i tam pisz. Ciebie już nic nie uratuje. Patrząc jak piszesz, wiem dlaczego czujesz taki afekt do nauczycieli. To jest rzeczywiście chore zjawisko...

• Widzisz Joanno Ty też podpadłaś prawicowym bojowkom internetowym Solariowego.Pewnie dawno wyjechałaś z kraju i nie pamiętasz , co to jest dobrze zaplanowane polowanie z nagonką :-)Zwierzynę wyłuskuje się wykorzystując chwilową nieuwagę stada, następnie rzuca się na nią cała watacha :-)Najpierw był Przemysław, teraz biorą się za Ciebie :-)

• można by rzec, sami męczennicy tutaj, a co jeden to bardziej błyskotliwy;)p.s - inną umiejetnością jest natomiast napisanie odpowiedniego postu w odpowiednim miejscu, zwłaszcza po fakcie;)

• A kim jest to polne konisko, nikogo z zadnego miasteczka ne powinno obchodzic kto jest kto,chyba ze sam powie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pestko, przykro, ze nie czytasz ze zrozumieniem, do nauczycieli nie mam nic tylko do rozdawnictwa ( do nagrod, ktore dostaja) bo skoro oni to inni powinni tez, Wiec, coz Pestko powinno byc ci teraz glupioo... SAtyrze, ja sie anonimowych, bohaterow, nie boje, zawsze bylam odwazna i nadal ejstem. atakujcie! Cel! _ dlugowlosa, atrakcyjna blondyna ze znajomoscia jezykow obycych, zaradna, kreatywna. To juz jest pwod do ataku, prawda? a, jak jeszcze ma miec zdanie mniejszosci, to. Na s tos z nia! Adam, niestety temat pod ktorym chcialam napisac owy post jest chyba zamkniety. dlatego napisalam tutaj.2010-02-16, 06:56powyzsza wypowiedz jest moja tylko zapomnialam sie zalogowac2010-02-16, 06:57poza tym Pestko ja nie gine ! nie trzeba mnie ratowac

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Bojowki lewicowe nie wyluskuja zwierzyny ze stada. One niszcza stada w calosci.2010-02-16, 07:53Joanno Twoja uroda i wyksztalcenie nie jest powodem do atakow. To co piszesz o sobie jest powodem do poblazliwych usmiechow i zachwytu nad Twoja cnota skromnosci.

• to byla ironia ! jezeli nie odczytales wlasciwie to informuje2010-02-16, 08:00poza tym dlaczego mam byc skromna? to nie ejst pozadana za bardzo cecha chociaz w kraju niestety ciagla modna jest tzw falszywa skromnosc.........

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Eriku. Jeżeli piszesz, że nikogo... nie powinno obchodzić... to dlaczego w pierwszej części postu pytasz kto to jest polne konisko? Bądź konsekwentny bo sam sobie zaprzeczasz w swoim poście. Ponadto w żadnym swoim poście nikogo nie pytam kim jest. Pomyliłeś tematy. Idź do tematu "Kto to jest Przemysław".

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Cecha skromnosci nie jest pozadana za bardzo, ale skromnosc, ta autentyczna, jest bardzo ceniona, szanowana i podziwiana. Niestety wyroznia ona tylko wielkich ludzi.

• to,szerszy temat niz myslisz...ale gdzie jest Przemyslaw

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tu wystarczy nasladowac wielkich ludzi w skromnosci. A temat jest bardzo waski, ciasny i trudny do zrealizowania.

• jestem dzisiaj zmeczona juz praca,, boli mnie glowa,jutro podyskutuje2010-02-16, 16:42albo pozniej, pozniej,pozniej

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Głupia baba. Hehehehehe.

• No cóż.Z przykrością stwierdzam, iż cała para "moderacji" Pana Krzysztofa oraz pozostałych członków redakcji idzie nie w ten gwizdek co trzeba.

• mozesz rozbudowac swoja wypowiedz Hegemonie?