Przemysław 1954 Pochodzenie imienia

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Przemysław. Znaczy: Przemyślny, bystry. Pracowity, ale nie pracoholik. Nie ma ambicji przywódczych. Można mu zaufać, ma szczęście w sprawach sercowych, nie zraża się trudnościami. Imię związane ze sprytem i przedsiębiorczością. PRZEMYSŁ (średnio i późnowieczna Polska to produkcja fabryczna. Kiedyś Przemysław to był rycerz, rolnik i inne zawody. Ale Przemysław nie mieścił się w tym katalogu. Ale określał także zbójnika. Kim jest Nasz Przemysław 1954? /.2010-02-11, 21:44I bardzo Was proszę! Bez obrażania! 11.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Myślę że trollem ktory siedzi przed kompem i szuka kogo tu ob razić lub mu uświadomić co złego zrobił. Przemysław 1954 na prezydenta. Pozdrawiam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Proponuję sru zmianę. Prezydent na przemysława.2010-02-12, 16:40A dlaczego system (administrator) zmienia litery na małe? Sru miało być przez "S", a Przemysław zacząłem od dużego P. I Przemysław będzie myślał, że go lekceważę. Nieładnie. Proszę wyłączyć korektor. A ja zawsze piszę konik polny małymi literami, a ukazuje się duże K.

• Konik :)Jak już się zarejestrujesz, to będziesz miał możliwość wyłączenia "autokorekty" :)P.S."Autocenzury" nie wyłączysz nigdy :)Pozdrawiam

• "Dobre rady" dla konika polnego czekają :)

• Wygląda na to, że nadal "czekają" :)2010-02-12, 21:48Dwie godziny i żadna "kompetentna" osoba nie przeczytała jeszcze mojego pierwotnego posta ?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Przemysłw to ham ostatni dziad, swolocz ktory potrafi jednym slowem okreslic zawod niektorych w tym kraju okreslajac ich lapowkarzami Przypominamy sobie przemyslawie nauczycieli?

• Pixar !Dlaczego Twoja wypowiedź zawierająca ( powiedzmy ) "teksty" powszechnie uznane za obraźliwe, już się pojawiła na forum ?P.S.Panie Krzysztofie !Przecież nie zacznę pisać "ham" :)

• Swołocz-> bardzo dobry film wojenny na faktach -> polecam :-)

• "P. S. Panie Krzysztofie! Przecież nie zacznę pisać "ham" :) Dalej jesteś na cenzurowanym? :) lepszy panujący nad sobą niż ten, który zdobywa miasta, Hegemonie, bez jedynki :).

• Uu... i ja sobie poczekam, najwyraźniej < rotfl >.

• o nie, nauczyciele to też przecież złodzieje a studenci to darmozjady, którzy okradają podatników. Oj Pixar Pixar, słaba ta twoja pamięć:D

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Zadałam sobie trudu w odszukaniu wpisu Przemysława o nauczycielach i nagrodach. Coś jednak jest na rzeczy z interpretacją tego wpisu -- ja nie mogę się doszukać że to nauczyciele biorą łapówki - wymowa jest inna. http://www.istotneinformacje.pl/boleslawiec,a4250.php?comment&pn=1 2009/14 godzina 23, 12.2010-02-13, 21:32Tylko mi zaraz nie wmawiać że jestem adwokatką -- to tak tylko dla zasady.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Samo imię jest OK, tylko że przypisane do niewlaściwego obiektu. Gdyby cokolwiek przemyślał, to nic by już więcej publicznie nie napisał :-).

• chcialabym odniesc sie do nagrod dla nauczycieli,niestety nie moge tego zrobic w temacie zalozonym przez Przemyslawa bo chyba zostal zamkiety,,,,,,ale tutaj popieram Przemyslawa za co i dlaczego nauczyciel ma dostawac nagrode??? a skoro nauczyciel to dlaczego nie pielegniarka, kasjerka, piekarze ,,,,,przeciz tez wykonuja swoja prace,_czesto wkladaja serce w to co robia, przechodza stresy....Nauczyciel dostaje pensje za prace,,,,jak kazdy,,i tyle!!!! nic wiecej nie powinno byc,,,,( bo dlaczego?? ) bo uczy? przekazuje weidze??? bo przygotowuje do olimpiady??? przeciez taki sobie wybral zawod!!! na tym wlasni polega jego praca......W szwajcarii podobna sytuacja jest niedopuszczalna,tutaj nawet kwiatow nie przynosi sie na koniec roku,,,,,,,,,czekoladki???? niewyobrazalne.Nauczyciel jezeli bedzie zle wykonywal swoja prace zostanie zwolniony,,,,to jest prosta metoda,,,,,i dodam, ze bardzo trafna.. Nie ma tu rowniez opcji takiej, ze kwiaty czy upominki daje sie pielegniarce, lekarzowi,,,, to chyba tylko w bardzo bogatej Polsce jest takie rozdawnictwo, nauczanie korupcji,, rozdzielanie czegos co jest czyjas wlasnoscia wiem, ze zostane zlinczowana za te slowa,,,,,,ale to jest chore zjawisko,,,,nie poprawi polskiej gospodarki,nie uczyni z nauczycieli lepszych pedagogow, ani z uczniow wybitniejszych obywatli nagrody,czekoladki powinny isc do lamusa!!!!! a jezeli nie,,,,,,,,,to prosze o nagrody dla w szystkich sfer pracowniczych !!!!!!!!