Jak zerwać z samotnością

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Mam zmienne IP :).
    2012-12-03, 22:05
    ~Anonim napisał(a): Messi w Twoim wieku masz mnóstwo możliwości aby poznawać kobiety... no chyba ze jesteś bardzo nieśmiały lub brak pewności siebie... ręce i oczy szeroko otwarte. :D

Może i jestem trochę nieśmiały :) Przeważnie jest tak, że jak mi się jakaś dziewczyna podoba to jest już zajęta.
    Szukałem, szukam i będę szukać prawdziwej miłości :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nieśmiałość przekleństwo wielu facetów. :) szukaj bo wiele kobiet chce być odnalezionym :P często ktoś sie im podoba lecz nie wypada mim robic 1 ruchu. :) ale za to robia cos wiecej... daja znaki :) bawią sie włosami, robia coś abyś zwrócił na nich uwage... jeśli złapiesz ją na tym ze parę razy sie na ciebie patrzy, uwierz mi to nie jest przypadek :D jeśli tańczy i zbliża sie do ciebie nie czekaj... często brak reakcji powoduje ze ona rezygnuje :P wyjdz gdzieś w sobotę potańczyć...

• Z Twoimi wypowiedziami i poradami Anonimie zgadzam się zupełnie, jakbym Cię skądś znał. Nie byłaś/łeś wcześniej zalogowaną osobą?
    2012-12-03, 23:50Ps Ja też omijam portale społecznościowe a "fejsa" uważam za zbiór sztucznych znajomości, który przynosi więcej szkody niż pożytku. Znam osoby które są od niego uzależnione. Jeszcze trochę, a będą miały problem z komunikacją interpersonalną w realu.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja już kiedyś o tym pisałam. Wszystko wiemy i nic z tym nie robimy :).

• Silver napisał(a): Ja już kiedyś o tym pisałam. Wszystko wiemy i nic z tym nie robimy :)

Łatwiej powiedzieć niż podjąć działanie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie, nie byłem zalogowany... drodzy panowie, dobrze wiemy ze gdybyśmy częściej reagowali w odpowiednim momencie względem kobiet a nie czekali, myśleli, snuli czarne myśli potem żałowali że nic nie zrobiliśmy juz dawno wielu z nas miałoby dziewczyny, żony, dzieci itp.. :P
    Trzeba wychodzic do ludzi i tyle... i względem swojego wieku wybierac odpowiednie miejsca... a net to dodatek...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Bardzo dobrze napisane :P Do ludzi, do ludzi... i zagadywać, nie macie nic do stracenia :).

• GREGINFO napisał(a): Łatwiej powiedzieć niż podjąć działanie.

Tak właśnie.

• Ja w porywach jestem trochę szurnięty i wtedy łatwo nawiązuję nowe znajomości, ale zazwyczaj sprawiam wrażenie osoby zdystansowanej. Gdybym był cały czas na luzie, to obawiam się że miałbym już gromadkę dzieci z trzema różnymi kobietami ;).

• Silver napisał(a): Bardzo dobrze napisane :P Do ludzi, do ludzi... i zagadywać, nie macie nic do stracenia :)

Piszemy, mówimy, innym radzimy a sami poradzić sobie nie umimy ;).

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    GREGINFO napisał(a): Piszemy, mówimy, innym radzimy a sami poradzić sobie nie umimy ;)

Radzę sobie świetnie :)
    Jestem osoba otwartą, ale nie zaczepiam mężczyzn. Wolę, aby to oni zaczepiali mnie, a wtedy bardzo chętnie z nimi rozmawiam ( o ile mnie zainteresują i nie mówię tu tylko o wyglądzie zewnętrznym) :).

• ola1234 napisał(a): Zapewne nie zależy nam na zmianie czegokolwiek.[/blockquote]
    Dziwna sprawa z moim awatarem, w panelu użytkownika mam inny, bo wczoraj zmieniłam a tutaj taki, jaki miałam poprzednio. Jak to możliwe? I tylko w jednej przeglądarce, w innej wszystko w porządku, w panelu użytkownika i na forum mam ten sam awatar, już zmieniony.
    2012-12-04, 21:37 Piszemy, mówimy, innym radzimy a sami poradzić sobie nie umimy ;)

Bo nie masz ochoty niczego zmieniać, po prostu dobrze ci tak jak jest.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ola1234 napisał(a): ola1234 napisał(a): Zapewne nie zależy nam na zmianie czegokolwiek.
    [/blockquote] Dziwna sprawa z moim awatarem, w panelu użytkownika mam inny, bo wczoraj zmieniłam a tutaj taki, jaki miałam poprzednio. Jak to możliwe? I tylko w jednej przeglądarce, w innej wszystko w porządku, w panelu użytkownika i na forum mam ten sam awatar, już zmieniony. 2012-12-04, 21: 37. [blockquote] GREGINFO napisał(a): Bo nie masz ochoty niczego zmieniać, po prostu dobrze ci tak jak jest.

Widac jakiegos psa w Twoim avatarze.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To nie pies, to kundelek hahah
    Ola niczym sie nie przejmuj wszystko bedzie dobrze. DD.

• ~Anonim napisał(a):

Właśnie, tutaj na forum mam głowę wilka jako awatar, a w panelu użytkownika - głowę białego uśmiechniętego pieska, bo na taki wczoraj zmieniłam. Dlaczego mam dwa różne awatary?