„Ja uważam, że to powinno być 5 tys. zł – skwitował P. Roman. ” – z cyklu złotych myśli Słońca Karkonoszy.
Walka z nieuczciwymi mieszkańcami! „Mam nadzieję, że wszystkich wyłapiemy”. Wpadło aż 127 osób
Dyskusja dla wiadomości: Walka z nieuczciwymi mieszkańcami! „Mam nadzieję, że wszystkich wyłapiemy”. Wpadło aż 127 osób.
-
-
anonim (ej7kkE) napisał(a):
Pokaż cytatKrzyż ci przeszkadza, co jeszcze? Powieś sobie bałwana a mnie to będzie guzik obchodzić.
Nie rozumiem, dlaczego ktoś ma sobie wieszać twoje sdjecie w domu…
-
Sprawdzać to oni muszą mieszkania wynajmowane.
W takich mieszkaniach siedzi po 6 – 10 ukraińców a płacone jest zazwyczaj za jednego. -
„Mam nadzieję, że wszystkich wyłapiemy”. Pozostawiam to zdanie bez komentarza…
-
Car rzekl krutko
-
~ (1n2zo) napisał(a):
Pokaż cytatŁażą po domach i się czepiają, a krzyż pewnie nadal wisi na komendzie! To jest chore! Niech się zajmą pomaganiem ludziom, a nie jakieś kontrole, bo oni z naszych podatków są opłacani, a zapominają, że nie ma miejsca w sferze publicznej na krzyże – symbol zaścianka, niewolnictwa i poddaństwa facetowi w białej sukience! Niech się przeniosą do Watykanu i tam robią kontrole! Polska laicka, nie katolicka. Już niedługo pozbędziemy się ze sfery publicznej tej religijnej fantazji i fikcji. Twórzmy nową historię z której będziemy dumni, a to co jest wstydem i hańbą w historii tego narodu wyrzućmy na śmietnik historii! Nie będzie tutaj rządzić religia i im szybciej zapomnimy o tym co było tym lepiej!
A co ma piernik do wiatraka. Dodam tylko w temacie, że płacę za śmiecie, a nie zawsze zabierają to też należy uporządkować.
-
pytanie 4 (euIrbh) napisał(a):
Pokaż cytatDobrze rozumiem, 30% podwyżka za śmieci wprowadzona przez p. Romana, to wina Ukraińców, którzy się nie meldują, ha?
Podwyżka z 35 na 40zl to dla ciebie 30%?? Matematyki się chyba w burdelu uczyłeś xD