Łażą po domach i się czepiają, a krzyż pewnie nadal wisi na komendzie! To jest chore! Niech się zajmą pomaganiem ludziom, a nie jakieś kontrole, bo oni z naszych podatków są opłacani, a zapominają, że nie ma miejsca w sferze publicznej na krzyże – symbol zaścianka, niewolnictwa i poddaństwa facetowi w białej sukience! Niech się przeniosą do Watykanu i tam robią kontrole! Polska laicka, nie katolicka. Już niedługo pozbędziemy się ze sfery publicznej tej religijnej fantazji i fikcji. Twórzmy nową historię z której będziemy dumni, a to co jest wstydem i hańbą w historii tego narodu wyrzućmy na śmietnik historii! Nie będzie tutaj rządzić religia i im szybciej zapomnimy o tym co było tym lepiej!
Walka z nieuczciwymi mieszkańcami! „Mam nadzieję, że wszystkich wyłapiemy”. Wpadło aż 127 osób
Dyskusja dla wiadomości: Walka z nieuczciwymi mieszkańcami! „Mam nadzieję, że wszystkich wyłapiemy”. Wpadło aż 127 osób.
-
-
W takim przypadku boleć nie ma 37 tys mieszkańców, a może się okazać że mamy grubo ponad 40 tys mieszkańców
-
Przy takim natężeniu ruchu na ulicach i przybywaniu ukrainców bolesławiec ma grubo ponad 40 tyś mieszkańców. Przeludnienie
-
A ja uważam że podwyżka za śmieci jest nieuzasadniona i że jest to widzimisię Pana Romana.
-
Car w ten łatwy sposob nabija sobie pieniadze do kasy miasta a 5 tysiecy kary to nawet Tiry nie dostają na granicy za smieci nielegalne!!!!
-
Żyć na cudzy koszt? Można! Tylko kto tu chce płacić za „ kogosia ”?
-
znam przypadek na wiosce, gdzie nie zglosili członka rodziny. gdzie zlglosic?
-
Uuu ale loszka, ja tam chce do straży
-
łapać, karać a nie podnosić ceny w nieskonczoność
-
Ile nie płaci bo pracuje za granicą i tam śmieci może na wagę odbierać zobaczymy ile by wyszło u mnie trochę plastyków po mleku, śmietanie 30 szt parę torebek po pieczywie i z odkurzacza coś tam więc może należał by się zwrot?
-
Łapanki jak za okupacji. To jest uśmiechnięta Polska Tuska. A na klapach noszą wielkie serduszka.
-
xsenia (eltCD7) napisał(a):
Pokaż cytatznam przypadek na wiosce, gdzie nie zglosili członka rodziny. gdzie zlglosic?
Wszędzie nakabluj!
-
Popieram, Panie Prezydencie minimum 5 tys!!!!
-
Wy ich wpuszczacie do domów?
-
Iwona (ALxc5x) napisał(a):
Pokaż cytatŁapanki jak za okupacji. To jest uśmiechnięta Polska Tuska. A na klapach noszą wielkie serduszka.
Twoj prezio obojga imion to wielki pisior, z zamiłowania, tylko że teraz ukrywa to.