Taekwondo nie polega jedynie na laniu się po mordach jak uważa Spokojny obserwator. W tym sporcie również trzeba mysleć. TKD wymaga wielu wyrzeczeń. Wasze komentarze są przykre. Uważam, że Kamil i Krzysiek zasługują na ten tytuł, bo musieli ciężko pracować na swoje osiągnięcia. Mam nadzieje że zanim ktoś zacznie krytykować najpierw pomyśli nad tym co pisze. Życze powodzenia w osiąganiu dalszych sukcesów.
Plebiscyt - Najpopularniejszy Sportowiec 2008 roku
-
-
K :p
TKD ma więcej wyrzeczeń niż lekka? ;/
Jacek- rekordzista Polski równiez ;). -
Nie napisałem że więcej. Każdy sport wymaga wielu wyrzeczeń lekka również. Ale bez przesady. Pisanie że zbieranie butelek to podobna kategoria do uprawiania sportów walki to już parodia. Spokojny obserwator bardzo mocno przesadził. Widocznie sam nic nie robi i nie wie co znaczy uprawianie sportu.
-
A gdzie w tym całym rankingu są nasi raketloniści K. Samonek i N. Stolnicki. Przecież to piąte rakiety świata!
-
Wez wyjdz czysty obserwatorze hahaha xD trenuj przez tyle lat co chlopaki z UKS Ilyo :) wloz tyle pracy co oni w to a w tedy zobaczysz wiecej cos w tym sporcie niz "lanie sie po mordach" jak to ujales i zmienisz totalnie zdanie! :) poki co moge tylko powiedziec ZAL :).
-
No i udało się. Efekt osiagnięty. Prowokujacy wpis na temat taekwondo zrobił swoje. Odezwali się zwolennicy jedynie słusznego sportu w Boleslawcu. Wyniki glosowania mówią same za siebie bo przeciez jasno widać że ponad połowa Bolesławian czyli ponad 20000 mieszkańców pasjonuje się tą dyscypliną. Tylko pozazdrościć popularności :) Ja ze swej strony proszę tylko o jedno, nie deprecjonujcie innych dyscyplin, bo duzo jest sportowcow którrzy nie znaleźli się w tym rankingu. A szacunek nalezy sie wszyskim bez wyjatku, bo aby osiągnac sukces praca jest potrzebana nie tylko w sporcie jaki by on nie był. Pozdrawiam wszyskich forumowiczów a sportowców szczególnie. P. S. Co do rankingu to uwazam go za idiotyzm bo jak widzać sport zamiast zjednoczyć ludzi to ich podzielił.
-
Młody szachista i nudni panowie od brydża... co oni tam robia? Daje głos Marcie :).
-
Dlaczego do cholery od kilku dni nie mogę zagłosowa? Bo nie głosuję na karateków? Niezły przekręt.
-
E sory, a karetecy jacyś są w rankingu? Może dlatego nie możesz głosować, ponieważ ogólnie powinno się oddawać jeden głos, ja narazie od początku rankingu mogłem oddać dwa głosy. Pozdrowienia dla wszystkich sportowców i dla ludzi którzy czają choć trochę bazę o co w tym wszystkim chodzi. Widać, że jednak wielu z naszych pobratynców ma w sobie mnóstwo ignorancji i jadu niewiadomego pochodzenia zrodzonego chyba z zadzrości. A co do tego, że proponowałem znajomym zagłosować na kolegów z klubu, to nie widzę w tym nic złe, jakby komuś nie pasowało TKD to by nie głosował na nich i tyle, a zdażali się i tacy. Więc co do tego, że Kamil sam na siebie głosuje, to nie zawsze jest tak jak wam się wydaje "mądre głowy" i zapewniam, że głosy oddawali ludzie, którzy wiedzą coś o TKD, choć trochę. A co do niektórych postów wcześniejszych to naprawdę żal serce ściska jak ktoś nie mający pojęcia o sporcie próbuje z siebie zrobić specjalistę...
-
A dlaczego według Was wszystkich zawistnych, mistrz taekwondo Kamil nie zasługuje na na tyle głosów od rodziny, znajomych i kibiców?
-
Co jakiś czas kilka osób pyta się "co robi ta osoba, lub tamta". Moi drodzy, nie czytajcie tylko ostatnich stron tych komentarzy, ale przeczytajcie też i te pierwsze to zobaczycie wypowiedź administratora która jasno mówi kto jest organizatorem rankingu i na jakich zasadach dopierało się tu sportowców. Co do wysyłania wiadomości na nk. Każdy znajomy Kamila / Krzyśka chcę żeby wygrał ten ranking co jest rzeczą oczywistą, i nie wysyła wiadomości do ludzi którzy zupełnie nie ich nie znają, a jeśli nawet to jedni zignorują te wiadomości albo zagłosują na kogoś innego, każdy ma prawo wyboru. Pozdrawiam szachistów i głosujących na nich zespół Kurnik. Pl ^^.
-
Katarzyna Romaszko.
-
"One". Bardzo mi się podoba Twój post, popieram! Ten ranking to poprostu zabawa, a większość z Was daje upust swoim żalom i pretensjom: dlaczego ten a nie tamten, kto zgłosil i dlaczego? A ja się zastanawiam skąd w Was tyle rozgoryczenia? Ludzie zamiast marnować tak cenną energię na wyciąganie różnych brudów jeden na drugiego, spróbujcie sami coś zrobić dla sportu w boleslawcu, może razem damy radę? Jeśli o kimś nie mówi się w mediach, czy nie został zgłoszony do tego rankingu, to nie znaczy, że nie jest wielkim sportowcem! Mamy ich wielu, mlodych, zdolnych, gotowych do ciężkiej pracy i poświęceń. Jak pisze "Fackamaka" nawet rzucanie patyczkiem ma znaczenie, jeśli ktoś osiąga sukces. Ja osobiście zyczę wszystkim, którzy cokolwiek robią pozytywnego, dzięki czemu słychać o nas w Plosce i świecie, wielu dalszych sukcesów i wytrwałości! Trzymam za Was kciuki, brawo, brawo, brawo! Pozdrawiam.
-
Głosowanie zostało zakończone. Uroczyste ogłoszenie wyników plebiscytu i wręczenie nagród zwycięzcom odbędzie się 21 lutego, w czasie sportowego balu Piłkarski Śledzik w Restauracji Prnjavor. Organizatorem plebiscytu jest Bolesławiecki Klub Sportowy Bobrzanie.