Plebiscyt - Najpopularniejszy Sportowiec 2008 roku

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pudzian wygra i tyle :D.

• Pudzian to kuupa sterydów ;-)
    Najpopularniejszy to chyba Boruc, jak i w Polsce tak i w Szkocji ;-)
    Nieważne z czego, ale ważne że najpopularniejszy ;-).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jaco dajesz dajesz! :D Lekka rządzi i już!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Patryk Dudyński! Gdzie ón jest? A?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Kacper Grela jest młodym i utalentowanym szachistą. Jest po prostu :D.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ten cały ranking. To WIELKA PRZEWAŁKA. Moze administratorzy tej witryny pokusiliby się o sprawdzenie IP... ludzi oddających głosy? Przeciez to nie ma rzeczywistego odzwierciedlenia w realu! Ktos ZABLOKOWAŁ sobie IP... i wali głosy na kolesia. Na tym ma polegac ranking? BEZ JAJ... i bez komentarza.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Cenzura na lokalnym portalu? Moja napisana opinia powinna zostac przeczytana przez jednego z dziennikarzy? I dopiero zostanie opublikowana? Kpiny! Kto tworzy ten portal? Chyba my... mieszkancy bolesławca. Nie uzyłam zadnych wulgarnych słow ani obrazliwych zwrotów, jedynie wyraziłam swoje zdanie! I to musi najpierw ktos przeczytac, aby opublikowac? Wow... a kto jest cenzurantem? Porażka... jeszcze niedawno tak nie było, czyzby nagle cos tu sie zmieniło? Ps. I bardzo proszę cenzuranta o opublikowanie równiez tego postu (bez "skracania" bo nie ma tu nic obrazliwego). Pozdrawiam.

• Pani Ago, Zauważyliśmy to już wcześniej. Po sprawdzeniu danych na 345 oddanych głosów na pozycję 1-szą (na chwilę obecną), aż 97% z nich jest z różnych adresów IP. Niestety nie mogę podać więcej szczegółów technicznych w trosce o wyniki plebiscytu. Pozdrawiam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Z calą swiadomoscią i pewnoscią zaglosowalam na Kamila Serafina, to mistrz polski.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja również oddałam głos na Kamila. Znam go jak nikt inny... Zaczął trenować w wieku 5, 5 lat, obecnie ma niepełne 14. Trenuje od 5 do 7 dni w tygodniu minimum 2 godz. Dziennie. Przed ważnymi zawodami (ok. 2 m-ce) wstaje o 5 rano, dresy - i biega, prysznic, śniadanie, szkoła, obiad, lekcje, trening w klubie, prysznic, rozciąganie, lekcje... wieszcie mi - zdarza mu się usnąćnad książkami... Ale nie nażeka, mówi: " mama, zrozum ja to kocham" i konsekwentnie robi swoje. Podziwiam go, i może to dziewnie zabrzmi, ale jest dla mnie przykładem godnym naśladowania.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nitka do boju :) Pozdrawiam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jeszcze dodam że Kamil jest fajnym kumplem, wiec wszyscy go wspierają. Moj syn tez cwiczy i to jego idol... plebiscyt to plebiscyt on go wygrywa wiadomo że wygrany moze byc tylko jeden. Pani Nino gratuluje SYNA.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A gdzie paula kowalik? Tez mistrzyni polski! Z naszego miasta.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ruda śląska też wspiera kamila serafina - powodzenia. Mój syn kamil trenuje capoeirę, teraz będzie miał przykład do naśladowania siema ziomy.

• Informacja: kandydatów do plebiscytu zgłaszały poszczególne kluby sportowe. Lista kandydatów jest zamknięta. Pozdrawiam. Marcin.