Kamil i Jasiu musza zdobyc dwa pierwsze miejsca :) ) :) ) :) zasluzyli na to :P tak trzymac chlopaki :P pozdroo :).
Plebiscyt - Najpopularniejszy Sportowiec 2008 roku
-
-
Kamil najlepszy :D
I tyyle ;) Szkoda, ze nie ma Pauli Kowalik :D. -
Brawo Marta Wojdyła! :).
-
Kamil wygra bo on jest najlepszy cwiecze z nim i wiem jak jest zgadzam sie z ~Iwonas.
-
I tak Kamila brat klepie w domu. Najpierw zobaczcie wyniki innych zawodników z tego plebiscytu, a dopiero potem piszcie. Kamil jest najlepszy? Mistrzostwo Polski- gratulacje, ale Jacek jest wielokrotnym Mistrzem Polski i był 7 na Mistrzostwach Świata.
-
Chyba nie wszyscy potrafią czytac Po co ta licytacja kto jest lepszy a kto gorszy kazdy z nich reprezentuje swoją klase i wszystkim naleza sie brawa ale to nie jest ranking na najlepszego sportowca tylko najpopularniejszego a tu nieliczą sie tylko wyniki a całokszałt.
-
Jacek miał & miejsce ma MŚ a MP wygrywa od wilelu lat z placem w d... A ten jakiś tam kamil to niech przestanie nabijać sobie głosy neostradą ze zmiennym IP bo żal teego. ;p pf.2009-01-27, 13:417 miejsce*.
-
Sport jest moim ulubionym zajęciem, obserwuje wszystkie programy sportowe, ale to nie o to chodzi z uwagi na moje zainteresowania i patriotyzm lokalny, mieszkam w Bolesławcu od urodzenia, dokładnie śledze wszystkie wiadomości i relacje o rywalizacji sportowej z naszego miasta i powiatu i o dziwo o p. Serafinie w ciągu ostatniego roku słyszałem 2-3 razy, jak to się przekłada na jego wynik w głosowaniu... chyba jest coś nie TAK! Ja osobiście wróże p. Kamilowi kariery jako "politykowi", bo aby być prawdziwym sportowcem i jeszcze tak młodym sportowcem to należy walczyć czysto, walczyć "fair play".
-
Kibic moze zmien telewizor bo o Kamilu czesto słychac w tv i jak myslisz ze Kamil sam sobie te głosy daje to jest cos z tobą nie tak Moze powinienes zmienic zajecie?
-
Kibic2 ile razy słyszałeś o p. Kłmilu powiec, a o głosach wysyłanych z internetu co 5 minut na samym początku glowania mówią wszystcy, co Ty n To? Chodzi o zasady.
-
Kibc widze ze ty nawet nie potrafisz poprawnie pisac a wiec wybacz Moze nie marnuj czasu na wydawanie swoich opini Kazdy z tych sportowców zasługuje na uznanie.
-
Ej a kto wybrała akurat tych przedstawicieli np Volleya <lol2>?2009-01-28, 16:41Ej a kto wybrał akurat tych przedstawicieli np Volleya <lol2>?
-
Nie ma się co dziwić, że pierwsze i trzecie miejsce zajmują przedstawiciele taekwondo skoro sami się reklamują, wykorzystując do tego swoich znajomych, którzy rozsyłają wiadomości chociażby na naszej klasie i zachęcają na głosowanie na wspomnianą dwójkę. To podważa wiarygodność tego rankingu. Tylko co im po zwycięstwie?
-
Szachista i brydzysta w zestawieniu sportocwcow? Czy to jakies jaja?
-
Według Lolka gry umysłowe to nie sport a lanie się po mordach to sport z najwyższej półki. Pojecie ma o sporcie raczej blade. Proponuję żeby oprócz lania sie po mordach wypromować też zbieranie złomu na kilogramy oraz butelki i makulaturę bo to mniej wiecej podobne kategorie.