Sukces Marszu Równości! Ponad 250 osób przeszło w pierwszym marszu w Bolesławcu

Dyskusja dla wiadomości: Sukces Marszu Równości! Ponad 250 osób przeszło w pierwszym marszu w Bolesławcu.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (AN0OiS) napisał(a):

Przeciwnicy homoseksualistów koło plebanii, co za ironia losu

Pokaż cytat

to nie ''ironia'' ... ludzie nie widzą że tylnymi drzwiami wraz z Unią wchodzą ( prócz kasy) takie wartości jak : rozpusta, rozwiązłość seksualna, przyzwolenie na wszystko ...bo przecież jesteśmy ''równi'' ... i możemy robić co chcemy ...do tego księża którzy zamiast dawać ''dobry'' przykład pokazują zepsucie ( mamona,pedofilia, rozwiązłość seksualną etc. ).
    Oczywiście nie wszyscy ale obraz dzięki '',mediom'' idzie w eter ...i ludzie odchodzą od ''kościoła''
    Świat potrzebuje ''oczyszczenia''.,.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Amelia (qnPRO) napisał(a):

Wspaniała inicjatywa. Od ośmiu lat bałam się publicznych zgromadzeń w obawie przed aresztowaniem przez opresyjną władzę. Tutaj spotkałam uśmiechniętych i pełnych entuzjazmu ludzi, którzy uświadomili mi, ze czas średniowiecza już minął, a my wszyscy jesteśmy tacy sami.

Pokaż cytat

A ja byłem na 5 marszach równości, kilkudziesięciu innych zgromadzeniach o różnym charakterze i jedyne osoby jakie były zatrzymywane to te, które miały zamiar dokonać zamachu na życie i zdrowie ludzkie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    PiS to tragedia narodowa (AE7qtX) napisał(a):

Milicjanci z zamaskowanymi ryjami. Czy to jest normalne ??

Pokaż cytat

Tak, całkowicie normalne, nikt nie ma ochoty oglądać swoich twarzy w Internecie żeby potem taki trol jak ty je komentował i jeszcze potem w sklepie krzywo patrzył.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wybieram się na Marsz Niepodległości do Stolicy naszej pięknej , ukochanej . Manifestować Polskość , dumę i szacunek dla tych co oddali za naszą wolność życie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (qnPMF) napisał(a):

"Kibole bez honoru" sie wstydza tego co robia, dlatego ryje pochowali....
    pojecia nie maja po co ich tam zwolano...ja glupie prosiaki przylecieli...

Pokaż cytat

Pięknie powiedziane. Brawo.... Ci nasi "kibole'' to parodia. Zapraszam do mnie do Chorzowa niech chłopaczki się uczą. Parada super

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A kto zakazywał przed wyborami takich marszy? Jakoś nie pamiętam. Czy coś nagle się zdarzyło?
    Artykuł tworzy takie wrażenie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Co to za marsz.A poseł to chyba gej.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Jarek () napisał(a):

Co to za marsz.A poseł to chyba gej.

Pokaż cytat

Marsz Równości był piękny, a geje, lezbijki to są wspaniali ludzie, wykształceni i kulturalni w przeciwieństwie do pedofili, ale Ty nie masz pojęcia o niczym a piszesz takie głupoty. Poczytaj i zacznij normalnie myśleć i odróżniać kto jest kim. Widać luki w wykształceniu.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

nie no furasy w Bolesławcu xd

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Krystyna (hjqdh) napisał(a):

Byłam na marszu, ponieważ uważam, że poglądy i potrzeby mniejszości powinny być szanowane i dyskutowane.
    Nie podobała mi się natomiast forma zabawy, robienie z tego "show" przez samych uczestników wydarzenia.
    Chcecie Państwo być traktowani poważnie (i słusznie), to zachowujcie się poważnie podczas marszu. Po co obnażony mężczyzna pomalowany w tęczową flagę? Po co tęczowe flagi na plecach i kolorowe peruki? To jesteście poważni, chcecie, aby Was sluchano, czy nie? Nie rozumiem atmosfery happeningu.
    Brakowało mi poważnego przemówienia pani, która otworzyła marsz do ludzi na początku wydarzenia (również do "gapiów" zebranych na ulicach i balkonach budynków).

Pokaż cytat

Najbardziej trafny komentarz. Czyli jednak są jeszcze myślący ludzie. Uff

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (hjJLQ) napisał(a):

nie no furasy w Bolesławcu xd

Pokaż cytat

Czy to ci, którzy przebrani za zwierzęta, chodzili czasami po Rynku?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

250 osób w sporej części z importu jak nie z jakiegoś homokomando (co to w ogóle jest?) to z innych miejsc. Dzięki Bogu mało osób daje się wkręcić w ruch qwerty itp.

• Sukces (edyyMl) napisał(a):

250 osób w sporej części z importu jak nie z jakiegoś homokomando (co to w ogóle jest?) to z innych miejsc. Dzięki Bogu mało osób daje się wkręcić w ruch qwerty itp.

Pokaż cytat

Z Homokomando były CZTERY osoby. Dla łatwiejszego zrozumienia tej ogromnej liczby oznaczyłem ich cyframi na zdjęciu.

W Marszu uczestniczyło wiele bolesławianek i bolesławian. Byli też ludzie z powiatu. Ze Szczecina były 3 osoby, z Jeleniej 2, z Wrocławia 1. Z Goerlitz jedna. To wszystko. A autobus z Niemiec nie przywiózł nam aktywistów, a pewnie emerytów, którzy zwiedzali Bolesławiec :)

Policzmy może, ilu kibiców przyjechało z Lubina i innych miast Polski. Albo ilu pacjentów doktora z Warty razem z nim się modliło.

A jeśli już o bogach mowa... Chrystus raczej by podszedł do nas i pogadał, a nie stał z uniesioną pięścią, zamaskowany, i wykrzykiwał dyskryminujące hasła.

Kliknij w obrazek, aby powiększyć.