Przeciwnicy homoseksualistów koło plebanii, co za ironia losu
Sukces Marszu Równości! Ponad 250 osób przeszło w pierwszym marszu w Bolesławcu
Dyskusja dla wiadomości: Sukces Marszu Równości! Ponad 250 osób przeszło w pierwszym marszu w Bolesławcu.
-
-
Milicjanci z zamaskowanymi ryjami. Czy to jest normalne ??
-
Krystyna (hjqdh) napisał(a):
Pokaż cytatByłam na marszu, ponieważ uważam, że poglądy i potrzeby mniejszości powinny być szanowane i dyskutowane.
Nie podobała mi się natomiast forma zabawy, robienie z tego "show" przez samych uczestników wydarzenia.
Chcecie Państwo być traktowani poważnie (i słusznie), to zachowujcie się poważnie podczas marszu. Po co obnażony mężczyzna pomalowany w tęczową flagę? Po co tęczowe flagi na plecach i kolorowe peruki? To jesteście poważni, chcecie, aby Was sluchano, czy nie? Nie rozumiem atmosfery happeningu.
Brakowało mi poważnego przemówienia pani, która otworzyła marsz do ludzi na początku wydarzenia (również do "gapiów" zebranych na ulicach i balkonach budynków).I tu trzeba przyznać Ci rację.
-
Szli wolno, policzyłem, niecałe 150 osób.
-
Czy to był marsz LGBT ?
Dominus vobiscum !
-
Ani jednej osoby na wózku inwalidzkim czy z zespołem Downa
równi i równiejsi
-
kiedy następny?
-
Brawo dla wszystkich biorących udział w marszu!
Gratuluje -
grażyna napisał(a):
Pokaż cytatByło wspaniale, kolorowo, radośnie i odważnie. Kibole bez honoru się tak cieszą, że nas nie wpuścili do rynku jak PiS,, że wygrał wybory. Każdy ma taką radość na jaką zasłużył.
PiS wygrał wybory.
-
Byłem na marszu. To świetnie, że zorganizowano go w Bolesławcu. Znakomicie, że byli ludzie z każdej grupy wiekowej, od dzieci po emerytów. Marsz był afirmacją wolności równości i tolerancji. To było potrzebne wszystkim
-
Ghft () napisał(a):
Pokaż cytatPiS wygrał wybory.
PiS wygrał głosowanie. Wybory wygrała opozycja czyli większość społeczeństwa
-
anonim (AE4Vro) napisał(a):
Pokaż cytatPiS wygrał głosowanie. Wybory wygrała opozycja czyli większość społeczeństwa
Głosowanie = wybory.
-
Co to za grupa, która modliła się pod Ratuszem?
-
Super! Wspaniali, kolorowi, pozytywni ludzie :)
-
Aneta () napisał(a):
Pokaż cytatMordy zakryte bo cacy odważni. W grupie i zamaskowani. PS. Koło kiboli to nawet nie stało...
Mordy to jest równość?