Sukces
Sukces Marszu Równości! Ponad 250 osób przeszło w pierwszym marszu w Bolesławcu
Dyskusja dla wiadomości: Sukces Marszu Równości! Ponad 250 osób przeszło w pierwszym marszu w Bolesławcu.
-
Oko, 2023-10-22 18:39 Cytuj Zgłoś nadużycie
-
Karol (e3JmK9), 2023-10-22 18:57 Cytuj Zgłoś nadużycie
Gratulacje! Super frekwencja i pogoda dopisała. Szacunek za odwagę dla wszystkich uczestników
-
grażyna, 2023-10-22 19:07 Cytuj Zgłoś nadużycie
Było wspaniale, kolorowo, radośnie i odważnie. Kibole bez honoru się tak cieszą, że nas nie wpuścili do rynku jak PiS,, że wygrał wybory. Każdy ma taką radość na jaką zasłużył.
-
anonim (AN01Sj), 2023-10-22 19:21 Cytuj Zgłoś nadużycie
Profesjonalizm policji? Wow, nie sądziłem że przeczytam takie zdanie na stronie istotnych.
-
Dorota (e3JsKa), 2023-10-22 19:38 Cytuj Zgłoś nadużycie
grażyna napisał(a):
Było wspaniale, kolorowo, radośnie i odważnie. Kibole bez honoru się tak cieszą, że nas nie wpuścili do rynku jak PiS,, że wygrał wybory. Każdy ma taką radość na jaką zasłużył.
I jeszcze ich mordy, jak zwykle pozakrywane.... Tacy odważni a gęby ukryte...
-
Krystyna (hjqdh), 2023-10-22 19:53 Cytuj Zgłoś nadużycie
Byłam na marszu, ponieważ uważam, że poglądy i potrzeby mniejszości powinny być szanowane i dyskutowane.
Nie podobała mi się natomiast forma zabawy, robienie z tego "show" przez samych uczestników wydarzenia.
Chcecie Państwo być traktowani poważnie (i słusznie), to zachowujcie się poważnie podczas marszu. Po co obnażony mężczyzna pomalowany w tęczową flagę? Po co tęczowe flagi na plecach i kolorowe peruki? To jesteście poważni, chcecie, aby Was sluchano, czy nie? Nie rozumiem atmosfery happeningu.
Brakowało mi poważnego przemówienia pani, która otworzyła marsz do ludzi na początku wydarzenia (również do "gapiów" zebranych na ulicach i balkonach budynków). -
Jarek, 2023-10-22 20:06 Cytuj Zgłoś nadużycie
Na miasto co ma 40000 tys.mieszkańców to rekord świata.A przepraszam ten Borys to gej?
-
anonim (A8svbY), 2023-10-22 20:16 Cytuj Zgłoś nadużycie
Dorota (e3JsKa) napisał(a):
Maszerujący LGBT też są odważni, bo policja ich chroniła, bez policji obstawiam że baliby się maszerować.
Czyż nie ? :)
-
Aneta, 2023-10-22 20:23 Cytuj Zgłoś nadużycie
Mordy zakryte bo cacy odważni. W grupie i zamaskowani. PS. Koło kiboli to nawet nie stało...
-
Mieszkaniec miasta (hjJpy), 2023-10-22 20:24 Cytuj Zgłoś nadużycie
Byłem na Marszu Równości, razem z rodziną i przyjaciółmi, było bardzo fajnie, ludzie uśmiechnięci, kolory barw piękne, tęcza jest dla wszystkich. Trochę zdziwiło mnie, że przy samym kościele zrobiono zaporę, może ksiądz obraził się, że nie został zaproszony na Marsz, a moim zdaniem to powinni byli go zaprosić, zasługiwał w 100 procentach. No ale trudno, Marsz przeszedł zmienioną trasą. Dotarł do wiaduktu w spokoju, był wspaniały poczęstunek, dużo radości, uśmiechu na twarzy ludzi. Brawo dla organizatorów
Bolesławiec jest pięknym miastem i ma wspaniałych ludzi. Tylko dziwię się, że ludzie, którzy krzyczą i ubliża ją, to nie wiedzą co to jest LGbT i bardzo mylą z pedofilami. Radzę na ten temat poczytać i dokształcić się. Brawo LGBT CZEŚĆ DO PRZYSZŁEGO ROKU. -
On (whBNx), 2023-10-22 20:25 Cytuj Zgłoś nadużycie
Dlaczego tak mało pozytywnych komentarzy
-
anonim (woCyb), 2023-10-22 20:32 Cytuj Zgłoś nadużycie
Krystyna (hjqdh) napisał(a):
Byłam na marszu, ponieważ uważam, że poglądy i potrzeby mniejszości powinny być szanowane i dyskutowane.
Nie podobała mi się natomiast forma zabawy, robienie z tego "show" przez samych uczestników wydarzenia.
Chcecie Państwo być traktowani poważnie (i słusznie), to zachowujcie się poważnie podczas marszu. Po co obnażony mężczyzna pomalowany w tęczową flagę? Po co tęczowe flagi na plecach i kolorowe peruki? To jesteście poważni, chcecie, aby Was sluchano, czy nie? Nie rozumiem atmosfery happeningu.
Brakowało mi poważnego przemówienia pani, która otworzyła marsz do ludzi na początku wydarzenia (również do "gapiów" zebranych na ulicach i balkonach budynków).Do tego miasta to nie pasuje
-
anonim (qnPMF), 2023-10-22 20:37 Cytuj Zgłoś nadużycie
Dorota (e3JsKa) napisał(a):
"Kibole bez honoru" sie wstydza tego co robia, dlatego ryje pochowali....
pojecia nie maja po co ich tam zwolano...ja glupie prosiaki przylecieli... -
anonim (ANyBQa), 2023-10-22 20:47 Cytuj Zgłoś nadużycie
Gratuluję mądrej wypowiedzi.Szacun.
-
Amelia (qnPRO), 2023-10-22 20:50 Cytuj Zgłoś nadużycie
Wspaniała inicjatywa. Od ośmiu lat bałam się publicznych zgromadzeń w obawie przed aresztowaniem przez opresyjną władzę. Tutaj spotkałam uśmiechniętych i pełnych entuzjazmu ludzi, którzy uświadomili mi, ze czas średniowiecza już minął, a my wszyscy jesteśmy tacy sami.
Reklama
Reklama