Jesteście pasjonatami dobrego smaku?
Już 23 i 24 lutego restauracja Winestone zabierze Was w podróż, która zakończy się degustacją wyśmienitych dań, a główną rolę zagrają w nich owoce morza. Livecooking – wydarzenie, podczas którego sam Szef Kuchni – Władysław Turbak, będzie gotować dla gości NA ŻYWO!
Poznajcie kilka przydatnych kulinarnych wskazówek, zobaczcie znakomite show i skosztujcie nieziemsko dobrych dań, w których królować będą owoce morza. Władek przygotuje dla Was przegrzebki, małże, krewetki, kalmary, ośmiornice, a także ostrygi w mniej oczywistych wydaniach! To wspaniała okazja, by połączyć dobre jedzenie z wyjątkowym sposobem spędzania wolnego czasu!
Restauracja Winestone, znajdująca się przy placu Popiełuszki 2 (obok basenu „ORKA”), już od prawie czterech lat serwuje bolesławianom wspaniałe dania i wyborne trunki. Urozmaiceniem podstawowej karty menu są liczne wydarzenia, które zaskarbiły sobie podniebienia gości. Przez ostatnie lata mieliśmy okazję gościć na „Festiwalu Seafood”, „Festiwalu Tatar&Vodka” czy „Texas Weekend”. Wszystkie te wydarzenia łączy jedno – eksplozja smaku. Nie inaczej będzie tym razem!
Najbliższe wydarzenie, LIVECOOKING, odbędzie się już 23 i 24 lutego w godzinach od 19:00 do 21:00. Ta kolacja nie wymaga wcześniejszych opłat, ale zdecydowanie WARTO ZAREZERWOWAĆ STOLIK, by nikt nie sprzątnął Wam miejsca sprzed nosa!
Rezerwacji możecie dokonać pod numerem telefonu 573 207 972.