21.12.2012 The End

• Oczywista oczywistość.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Po południu wszystko ogarnie ciemność...

... bo widział ktoś jasny wieczór i noc?
    P. S. O której w Polsce jest koniec świata? Zaczyna sie w nocy, czy jakos rano lub po południu?

• Gdyby jutro rzeczywiście miało się coś wydarzyć to chciałem podziękować wszystkim z którymi pisałem na forum i poza nim. Wielkie dzięki :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ale ten koniec ma być na jaki czas? Bo w na Wyspach Wielkanocnych jest już godz. 07. 19, 21. 12. 2012. Czyli jak tam będzie południe, to my będziemy spali :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ~nika napisał(a): na Wyspach Wielkanocnych jest już godz. 07. 19, 21. 12. 2012.

Oszukali przeznaczenie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    GREGINFO napisał(a): Gdyby jutro rzeczywiście miało się coś wydarzyć to chciałem podziękować wszystkim z którymi pisałem na forum i poza nim. Wielkie dzięki :)

Ale nie dziękuj tak pochopnie, jeszcze możesz przecież znowu zacząć pisać ;).

• ~Maruda napisał(a): Ale nie dziękuj tak pochopnie, jeszcze możesz przecież znowu zacząć pisać ;)

Ale podziękowałem tym z którymi pisałem do tej pory ;).

• W Nowej Zelandii od 9 godzin jest 21 grudnia. Ciekawe czy już się boją, czy czekają aż ten dzień nastąpi u ówczesnych Majów czyli w dzisiejszym Meksyku ;).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Z ostatniej chwili - Nowa Zelandia wchloniete przez ocean.

Zaczelo sie :(.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Masakra! Przekisł mi zacier-dla mnie to prawdziwy Koniec Świata!

• Dzis konczy sie kalendarz majow, jutro zaczyna sie kalendarz czerwcow-Cezary Pazura.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nic madrego tu nie piszecie!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Durny temat to i durne posty :) ).

• ~Anonim napisał(a): Durny temat to i durne posty :)

Z lekkim przymrużeniem oka ;).

• 1
  • 2