21.12.2012 The End

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Witajcie. Jako że za 2 dni koniec świata, jak jest w przepowiedni nadejdą potężne trzesięnia ziemii i wielkie tsunami zaleje kontynenty a temp spadnie do tej z epoki lodowcowej, pytam... Gdzie w tym mieście sa schrony czynne by nasza cywlizacja ludzkość tego miasta przetrwała te trudne chwile. Jak sie przygowoujecie? Jakiś prowiant? Czy w schornach jest wi fi?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Z kumplami już kratę wódki kupiliśmy.

• No peeewnie, że jest wi-fi, a nawet spiżarnie z szamą, komora z kinem 3D, galeria handlowa, lodowisko, basen i SPA. lokalizacji nie podam, bo sprzedałem dom i dwa samochody, żeby wykupić wstęp sobie i rodzinie....

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A co ty z sekty jakiej? Koniec świata? Na wódkę się w sobote ustawiłem.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dziś pobrałem całą emeryturę. Myślę że do 21 -go dam radę wydać.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja tam w to wierze i sie boje.

• Wklejam z wp. Pl, to tylko fragment tekstu :)

Majowie potwierdzają: 21 grudnia coś się wydarzy! Co to będzie?
    Niewiarygodne. Pl 18. 12. 2012 15: 01.
    A A A.
    Ac Tah z plemienia Maayab, który potwierdził nadejście wyjątkowego dla wszystkich czasu, stwierdził, iż dobrze, by w najbliższych dniach każdy miał przy sobie coś do pisania, bowiem okres ten zaowocuje pojawieniem się nowych, niebanalnych koncepcji, które mogą mieć wpływ na całe nasze życie. Dodał też, że ta unikalna fala wibracji, odpowiedzialna za - być może - rewolucję umysłową, potrwa tylko osiem minut.

Naukowcy potwierdzają: będzie przełom, nie będzie końca.

• Koniec świata czasami dla niektórych byłby jakimś wyjściem z różnych dziwnych sytuacji. Ale ogólnie ten piątek może być bardzo ciekawym dniem lub być początkiem czegoś?

• Też uważam, że ten piątek może być ciekawy :) dodaję jeszcze fragment tekstu za WP. PL:

Spadkobiercy prastarej kultury już od dawna twierdzili, że wszelkie głosy łączące nadchodzący dzień z wystąpieniem czynników destrukcyjnych nie mają sensu. Wielu z nich potwierdza natomiast, że 21 grudnia wydarzy się coś wyjątkowego; nadejdzie czas przełomu, który będzie dotyczył wszystkich ludzi na świecie.

21 grudnia 2012 r., dzięki wyjątkowemu ułożeniu planet, mogą dziać się rzeczy niezwykłe. Ludzi na całym świecie może natchnąć energia, która sprawi, że będą przeżywać czas wyjątkowego rozwoju. Ludzkość na całym świecie może zostać dotknięta przez falę, która wpłynie na jej bardziej zrównoważoną postawę. W nadchodzących dniach zrozumiemy, kim tak naprawdę jesteśmy - poinformowało Polskie Radio, powołując się na zapowiedzi jednego z członków kultury Majów.

• Wyjątkowy może być dla jednych a straszny dla innych.

• Dlaczego dla kogoś ten dzień miałby być straszny? Przecież wszyscy mamy przeżywać czas wyjątkowego rozwoju :) a to chyba dobrze...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie zdążę rozliczyć się z urzędem skarbowym :) ).

• Ten okres wyjątkowego rozwoju, podobno już trwa od dłuższego czasu.

• Ale może to jakiś inaczej wyjątkowy rozwój :) 21. 12. Już tuż tuż, zobaczymy...

• Będzie co ma być. Nie zmienimy tego tak jak niezatrzymamy pędzącego pociągu.

• 1
  • 2