Zdjęcie #26228: ceramiki sumptuastic święto ola ziora wojtek sza

Dyskusja dla zdjęcia: Ola Ziora i Wojtek Szajwaj z zespołu Sumptuastic.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Od kogo lepsza LUSIU? Od Izy czy Asi? Iza miała ładniejszy głos, Asia może słabszy, ale Aleksandra ma jakas manierę w głosie, która irytuje wiele osób, w tym i mnie. Nazwać tego się nie da, ale jest coś niefajnego w niej. Popieram więc antyfanów Oli :-).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Mi nie przeszkadza. Nie ubóstwiam jej jakos, ale może być.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ostatnio na wp o niej pisali. Widzę, że dużo osób ma podobne zdanie do mojego.
    Ta dziewczyna uważa, że jest piękna i idealna, dlatego tak się ubiera, ale szkoda, że nie trafiła na żadną życzliwą osobę, która by jej uświadomiła, że wygląda jak pajac, z tym gniazdem na głowie i strojami klowna.
    Poza tym, decyzja zespołu, o jedenj wokalistce, jak dla mnie nietrafiona, dużo milsze uczucia wywoływała Asia czy Iza, a Ola jest mega sztuczna.

• ~emka napisał(a): Ostatnio na wp o niej pisali. Widzę, że dużo osób ma podobne zdanie do mojego. Ta dziewczyna uważa, że jest piękna i idealna.

A co jej brakuje?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Greginfo: chyba czego :P
    Wydaje mi sie, ze gdyby nie fakt, ze trafila do zespolu Sumptuastic, to nikt by sie nia nie zainteresowal. Nie jest najgorsza, oczywiscie, ale ma w sobie cos tandetnego. Moze dlatego, ze probuje zgrywac pieknosc, a w rzeczywistosci brakuje jej wiele do idealu, chocby nogi jak corki cowboya. Dziewczyna zalozyla nawet bloga (piszaa o tym na wp), jak sie ubierac! Jakby byla jakas stylowa gwiazda, a jeszcze nawet nikt jej nie zna, zgrywa Honey, masakra!

• ~emkaa napisał(a): Greginfo: chyba czego :P Wydaje mi sie, ze gdyby nie fakt, ze trafila do zespolu Sumptuastic, to nikt by sie nia nie zainteresowal. Nie jest najgorsza, oczywiscie, ale ma w sobie cos tandetnego. Moze dlatego, ze probuje zgrywac pieknosc, a w rzeczywistosci brakuje jej wiele do idealu, chocby nogi jak corki cowboya. Dziewczyna zalozyla nawet bloga (piszaa o tym na wp), jak sie ubierac! Jakby byla jakas stylowa gwiazda, a jeszcze nawet nikt jej nie zna, zgrywa Honey, masakra!

Ty jej po prostu zazdrościsz a mi się podoba :-).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Mnie też się podoba!
    Zmiany na lepsze, brawo ;D.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dla mnie słabo. Nie podoba mi się ani zespół, ani wokalista ani wokalistka, ale właściwie mi to zwisa. Nie słucham takiego disco polo, słyszałe na żywo raz na festynie i muzyka typowo biesiadna. Wokalista nie ma glosu kompletnie żadnego, a wokalistka za bardzo się drze, klimat na pewno nie mój. Ale przynajmniej instrumentalisci znają sie tam na tym co robią, a co do wygladu oboje nie wygladaja zbyt atrakcyjnie, ale nie na tym polega zespól by wygladac. Z mojej perspektywy to tylko ich muza mnie drażni.

• 1
  • 2