Od kogo lepsza LUSIU? Od Izy czy Asi? Iza miała ładniejszy głos, Asia może słabszy, ale Aleksandra ma jakas manierę w głosie, która irytuje wiele osób, w tym i mnie. Nazwać tego się nie da, ale jest coś niefajnego w niej. Popieram więc antyfanów Oli :-).
Zdjęcie #26228: ceramiki sumptuastic święto ola ziora wojtek sza
Dyskusja dla zdjęcia: Ola Ziora i Wojtek Szajwaj z zespołu Sumptuastic.
-
-
Mi nie przeszkadza. Nie ubóstwiam jej jakos, ale może być.
-
Ostatnio na wp o niej pisali. Widzę, że dużo osób ma podobne zdanie do mojego.
Ta dziewczyna uważa, że jest piękna i idealna, dlatego tak się ubiera, ale szkoda, że nie trafiła na żadną życzliwą osobę, która by jej uświadomiła, że wygląda jak pajac, z tym gniazdem na głowie i strojami klowna.
Poza tym, decyzja zespołu, o jedenj wokalistce, jak dla mnie nietrafiona, dużo milsze uczucia wywoływała Asia czy Iza, a Ola jest mega sztuczna. -
~emka napisał(a): Ostatnio na wp o niej pisali. Widzę, że dużo osób ma podobne zdanie do mojego. Ta dziewczyna uważa, że jest piękna i idealna.
A co jej brakuje?
-
Greginfo: chyba czego :P
Wydaje mi sie, ze gdyby nie fakt, ze trafila do zespolu Sumptuastic, to nikt by sie nia nie zainteresowal. Nie jest najgorsza, oczywiscie, ale ma w sobie cos tandetnego. Moze dlatego, ze probuje zgrywac pieknosc, a w rzeczywistosci brakuje jej wiele do idealu, chocby nogi jak corki cowboya. Dziewczyna zalozyla nawet bloga (piszaa o tym na wp), jak sie ubierac! Jakby byla jakas stylowa gwiazda, a jeszcze nawet nikt jej nie zna, zgrywa Honey, masakra! -
~emkaa napisał(a): Greginfo: chyba czego :P Wydaje mi sie, ze gdyby nie fakt, ze trafila do zespolu Sumptuastic, to nikt by sie nia nie zainteresowal. Nie jest najgorsza, oczywiscie, ale ma w sobie cos tandetnego. Moze dlatego, ze probuje zgrywac pieknosc, a w rzeczywistosci brakuje jej wiele do idealu, chocby nogi jak corki cowboya. Dziewczyna zalozyla nawet bloga (piszaa o tym na wp), jak sie ubierac! Jakby byla jakas stylowa gwiazda, a jeszcze nawet nikt jej nie zna, zgrywa Honey, masakra!
Ty jej po prostu zazdrościsz a mi się podoba :-).
-
Mnie też się podoba!
Zmiany na lepsze, brawo ;D. -
Dla mnie słabo. Nie podoba mi się ani zespół, ani wokalista ani wokalistka, ale właściwie mi to zwisa. Nie słucham takiego disco polo, słyszałe na żywo raz na festynie i muzyka typowo biesiadna. Wokalista nie ma glosu kompletnie żadnego, a wokalistka za bardzo się drze, klimat na pewno nie mój. Ale przynajmniej instrumentalisci znają sie tam na tym co robią, a co do wygladu oboje nie wygladaja zbyt atrakcyjnie, ale nie na tym polega zespól by wygladac. Z mojej perspektywy to tylko ich muza mnie drażni.
- 1
- 2