:).
Zdjęcie #26228: ceramiki sumptuastic święto ola ziora wojtek sza
Dyskusja dla zdjęcia: Ola Ziora i Wojtek Szajwaj z zespołu Sumptuastic.
-
-
Jaka ona brzydka!
-
Oj tam oj tam nikt nie jest idealny a aż tak brzydka znowu nie jest... ;).
-
~stonogaa napisał(a): Jaka ona brzydka!
W którym miejscu jest brzydka?
-
Na tym zdjęciu wygląda jak "strażniczka lasu", a ogólnie brzydkie ma włosy, jakieś takie poszarpane, posklejane, czy coś w tym stylu, no i dziwaczne miny robi :-P
Byłam na koncercie i jej ruch sceniczny też mnie bawi :P jakby ją prąd kopał, tak wywija rękami: ->.
Wydaje mi się, ze ktoś powinien nad nią ( i jej wygladem ) popracowac; ->. -
:).
-
Chwila to śpiewaczka nie modelka, ma ładnie śpiewać nie wyglądać.
-
Zgadzam sie, ona spiewa a nie jest modelka.
Mi tez sie srednio podoba, bo widac ze jeszcze nie wie jak sie na tej scenie zachowywac i troch sztucznie to wychodzi, ale nic mi do tego. A co do wlosow, moze kiedys sobie wyprostuje i nie beda "posklejane".
Ogolnie szalu nie ma, ale nie jest taka straszna. -
Beznadziejnie że nie ma tamtej Asi (Ryby) a ta Ola zostanie NOWA do końca. Nie pasuje mi kompletnie na scene, a śpiewa nawet, nawet, ale coś mnie w niej drażni i mogliby zmienic ja na kogos lepszego.
-
Hahahahhahaahh boże ale zazdrościcie, jesteście żałośni :*.
-
Ja mam podobne odczucie co reszta, ale nikomu nie zazdroszczę, a zwłaszcza wokalistce. Po prostu wg mnie dziewczyna pajacuje, czego nie lubię. Pamiętam poprzednie dziewczyny i uważam, zresztą prawdopodobnie jak większość tu osób, że były bardziej obyte ze sceną. Także ich głosy powodowały większe dreszcze, a z kolei Ola wydaje się, że gra na tej scenie rolę gwiazdy, a nie przekazuje uczuć, no cóż... Na nią padł wybór, więc próbuję się przekonać do nowego składu, ale niestety nie jest łatwo.
-
Hahaha ale komenty.
-
Omfg! Nie mam pojecia co wy od niej chcecie, bez przesady dziewczyna ma swoj styl i glos ma niesamowity, wydaje mi sie ze sklad jest tak samo dobry jaki byl wczesniej. Nie wiem czy to zazdrość z waszej strony czy co, nie macie juz sie czego lub kogo czepic ;p.
-
Ja juz nie slucham smptstc, bo mnie ona zwyczajnie wkurza jak ja slysze, nie wiem skad sie wziela ale niech wraca skad przybyla i niech wraca asia z iza!
-
Hankafanka: żal ci dupe ściska ze jest poprostu lepsza? -. -.
- 1
- 2