Muzyka, jakiej słucham :-)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To nie był przytyk. Cenie gdy kobieta z usmiechem mówi -mam 54 lata tyle jeszcze przede mną... Lat upływających nie zatrzyma nikt niestety.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
  • Cytuj Zgłoś nadużycie

Dobrze się trzymasz Hagar :-).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Po co ta złośliwość? Lepiej Ci "turkucui podjadku"? Przeciez mnie nie znasz, po co udajesz, że wiesz kim jestem. Zna mnie tylko IP 82X. X48, ale on wie, co to takt. Prawda?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Prawda.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie turkucui tylko turkuciu.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

IP82. X. X48 musisz dobrze się bawić, kiedy czytasz wymianę zdań... co? Pozdrawiam.

Anonimie IP109. X. X135, daruj sobie te poprawki... Zbyt szybko stukam w klawisze, czasem "przeskoczy" kolejność liter...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ciekawe czy ci odpisze twój ip.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
  • Cytuj Zgłoś nadużycie

2013-01-11, 16:17Również pozdrawiam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Zapraszam...

Koncert Ganesh Anandan.
    12 stycznia 2013 |Sobota | g: 18: 00 | Teatr Stary | wstęp: co łaska do kapelusza ;)
    "Kosmopolityczna muzyczna uczta", czyli zestaw ćwiczeń prosto z Siłowni Artystycznej.

Jutro! W sobotę 12 stycznia na deska teatru starego odbędzie się cosmopolityczna MUZYCZNA UCZTA. Do Bolca zawita nasz (mój i Karoli) znajomy Ganesh Anandan - bębniarz/perkusista, śpiewak alikwotowy, kompozytor, budowniczy instrumentów. http://www.fingerworks.org/

Mieliśmy szczęście spotkać się z nim a teraz chcielibyśmy podzielić się naszym doświadczeniem w Bolesławcu. Zapraszamy wszystkich "nosicieli dobrych serc" do udziału w koncercie w wykonaniu mistrza zręcznych dłoni i placów ;)

P. S.
    Dodatkowo Ganesh zgodził się przyjechać trochę wcześniej i popracować z naszą młodzieżą z Siłowni Artystycznej. Być może uda nam się przygotować, na tzw. support koncertu, małe muzyczno-teatralne "conieco". Chętnych do udziału w małym "conieco" proszę o kontakt. Przyjmę też zgłoszenia od nieznajomych i nie-młodzieży, jeśli będą bardzo chcieli i zachlipią mi do słuchawki.

Zapisy na małe "conieco" 722 084 100 lub w wiadomości prywatnej na FB.

Wszyscy miłośnicy muzyki i ludzi ;) są mile widziani!
    Malkontentom i mizantropom zaś polecamy wieczór z TVP Kultura - g. 18: 15 "Trędowata" melodramat, Polska 1976. Ekranizacja powieści Heleny Mniszkówny.

-.
    ... and now in Inglisz!

My expensive and cheap friend and enemies...

Ganesh Anandan concert.
    12 January 2012 | Saturday| Teatr Stary - Old Theater in Bolesławiec | tickets: donation.

Toomorow! Will be cosmopolitan MUSICAL FEAST. Ganesh Anandan - Percussionist / Composer / Aliquot singer / Instrument builder, give us a concert and some workshops.

Additionaly will be littel support before concert as a result of short workshop with Ganesh adn our youth theater group.

Registration for workshop/metting with Ganesh - 0048 722 084 100.

All "music lovers" and "people lovers" are welcome!