To nie był przytyk. Cenie gdy kobieta z usmiechem mówi -mam 54 lata tyle jeszcze przede mną... Lat upływających nie zatrzyma nikt niestety.
Muzyka, jakiej słucham :-)
-
-
-
Dobrze się trzymasz Hagar :-).
-
Po co ta złośliwość? Lepiej Ci "turkucui podjadku"? Przeciez mnie nie znasz, po co udajesz, że wiesz kim jestem. Zna mnie tylko IP 82X. X48, ale on wie, co to takt. Prawda?
-
Prawda.
-
Nie turkucui tylko turkuciu.
-
IP82. X. X48 musisz dobrze się bawić, kiedy czytasz wymianę zdań... co? Pozdrawiam.
Anonimie IP109. X. X135, daruj sobie te poprawki... Zbyt szybko stukam w klawisze, czasem "przeskoczy" kolejność liter...
-
Ciekawe czy ci odpisze twój ip.
-
-
2013-01-11, 16:17Również pozdrawiam.
-
-
-
-
-
Zapraszam...
Koncert Ganesh Anandan.
12 stycznia 2013 |Sobota | g: 18: 00 | Teatr Stary | wstęp: co łaska do kapelusza ;)
"Kosmopolityczna muzyczna uczta", czyli zestaw ćwiczeń prosto z Siłowni Artystycznej.Jutro! W sobotę 12 stycznia na deska teatru starego odbędzie się cosmopolityczna MUZYCZNA UCZTA. Do Bolca zawita nasz (mój i Karoli) znajomy Ganesh Anandan - bębniarz/perkusista, śpiewak alikwotowy, kompozytor, budowniczy instrumentów. http://www.fingerworks.org/
Mieliśmy szczęście spotkać się z nim a teraz chcielibyśmy podzielić się naszym doświadczeniem w Bolesławcu. Zapraszamy wszystkich "nosicieli dobrych serc" do udziału w koncercie w wykonaniu mistrza zręcznych dłoni i placów ;)
P. S.
Dodatkowo Ganesh zgodził się przyjechać trochę wcześniej i popracować z naszą młodzieżą z Siłowni Artystycznej. Być może uda nam się przygotować, na tzw. support koncertu, małe muzyczno-teatralne "conieco". Chętnych do udziału w małym "conieco" proszę o kontakt. Przyjmę też zgłoszenia od nieznajomych i nie-młodzieży, jeśli będą bardzo chcieli i zachlipią mi do słuchawki.Zapisy na małe "conieco" 722 084 100 lub w wiadomości prywatnej na FB.
Wszyscy miłośnicy muzyki i ludzi ;) są mile widziani!
Malkontentom i mizantropom zaś polecamy wieczór z TVP Kultura - g. 18: 15 "Trędowata" melodramat, Polska 1976. Ekranizacja powieści Heleny Mniszkówny.-.
... and now in Inglisz!My expensive and cheap friend and enemies...
Ganesh Anandan concert.
12 January 2012 | Saturday| Teatr Stary - Old Theater in Bolesławiec | tickets: donation.Toomorow! Will be cosmopolitan MUSICAL FEAST. Ganesh Anandan - Percussionist / Composer / Aliquot singer / Instrument builder, give us a concert and some workshops.
Additionaly will be littel support before concert as a result of short workshop with Ganesh adn our youth theater group.
Registration for workshop/metting with Ganesh - 0048 722 084 100.
All "music lovers" and "people lovers" are welcome!