Muzyka, jakiej słucham :-)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wyrażam się tylko za siebie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Napisałeś "której nikt poza tobą nie ma ochoty czytać " więc się zdecyduj.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A czy jest tu gdzieś mój wpis którym zaprzeczam sam sobie w tym przekonaniu że nikt? Nie atakuję cię po prostu wyrażam swoje zdanie. Forum to miejsce na wyrazaniu swoich mysli a nie na prywatne dyskusje o pierdołach itp. o czym raczej lepiej popisać na priv. Nie mam tu tylko ciebie na myśli ani tylko tego tematu.

• Troszkę wspomnień z naszej młodości

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jęsli piszesz że nikt, to piszesz ZA WSZYSTKICH i sobie zaprzeczasz pisząc, że wyrażasz swoje zdanie. Masz problemy z logiką kolego.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Za wszystkich poza wami. Nie mam problemów z logiką. Ale widze że niektórzy mają problem z przyjmowaniem krytyki.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Masz duże problemy z logiką. Najpierw piszesz za wszystkich, później za siebie. Zdecyduj się. Za innych się nie wypowiadaj i tyle. Jak ci sie nie podoba to nie czytaj, regulaminu nie łamiemy. A greginfo to cham wyzywający kobiety na priw. Nic dziwnego że jest sam bo to dres, która chce chama?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Może wyzywa a może nie. Tego nikt nie widział. Ale to że ty teraz wyzywasz kogoś publicznie widzą wszyscy. :) Pozdrawiam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Znowu to samo: nie pisz nikt i nie wypowiadaj się za wszystkich w tym za mnie.

• Dla poprawy nastroju wszystkim dedykuję następny utwór mojej młodości

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ciekawie to jest jak się ma rodziców, którzy uczą kultury w stosunku do kobiet. Ty jesteś zwykłym dresiarzem bo jak można nazwać kogoś, kto obraża na priv kobietę, której na dodatek KOMPLETNIE NIE ZNA. Jesteś człowieku zwykłym nieudacznikiem i po lekturze niektórych twoich postów wiem już czemu jakaś laska cie kopnęła w kuper. Która by chciała być wyzywana, która by chciała, żeby jej ubliżać? Brakuje ci podstawowej kindersztuby i dobrych manier w stosunku do kobiet. Fajnie w domu musiałeś mieć, że tak cię wychowali.
    2012-05-16, 20:54A jak już tak chętnie cytujesz prywatną korespondencję, to się pochwal tym co jej wysłałeś. Ludzie pewnie z chęcią zobaczą twoją kulture w stosunku do kobiet.
    2012-05-16, 21:13No co? Tego nie zacytujesz? Głupio ci, co?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

"Możesz być sobą tylko wówczas, jeśli pozwolisz mi być mną".

• Cytuj Zgłoś nadużycie

No i tyle tytułem komentarza: koleś jest półmózgiem co z chęcią cytuje prywatną korespondencję, chyba że sam w niej kogoś obraża. Szkoda, że cie rodzice nei wychowali gościu. Niestety takich jak ty jest na świecie dużo. Za dużo.

• Dobrze że takich jak ty jest mało. Oby jak najmniej :D.