Dokąd na wakacyjny s..?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Spoko :) ja też mam takie słodkie tajemnice :)
    Idzie ktoś dziś na orkę tak ok 18.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A co bedziemy orać o 18 hehe, i co chciałbyś sprawdzić co to za słodka tajemnica hehe.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Do orki trzeba mieć odpowiedni pług haha.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Myślę, że jeszcze coś innego.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Kurde muszę się zaopatrzyć w taki pług i się piszę na orkę :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ci z pługami to orzą 8 min a są tacy, że na same przygotowanie poświęcają pół godzinki a następne dwie na najlepszą właściwą orkę.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Więcej chwalenia jak?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Byle tylko po tej orce od razu nie zasiać ;-).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Umiejętne i doswiadczone oranie sprawia ogrom wybornej satysfakcji a sianie tylko w momencie wzajemnego zrozumienia i miłości :) tylko no kurde gdzie taką właśnie znależźć :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wokół siebie rozglądaj się. Czasem człowiek nie nie widzi tych którzy są obok nas.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pięknie napisane :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie pięknie tylko prawdziwie znam to z własnego doświadczenia.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja zmieniam otoczenie i zaczynam od zera w bardzo dobrym kierunku :) a przyzwoicie i pięknie by było gdyby była obok ta druga osoba :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Mój mężczyzna przyjaźni się z moim bratem. Zawsze się we mnie kochał. Przeczekał nawet mój dwuletni związek z innym mężczyznom no i jego cierpliwość zwyciężyła.
    2014-02-22, 00:05To był ten który był obok, na którego ja wcześniej nie zwracałam uwagi.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To fajnie, kochajcie się i szanujcie. A przede wszystkim mówcie sobie o wszystkim :) dobrej nocy miluśna osóbko :).