Niemim, no teraz ponoć mównica w sali rajców ogólnodostępna, z tego, co wiem, pewna Twoja sąsiadka zabrała głos w sprawie zgorszenia na Komuny wokół Paryskiej :-) A przygotowania do świąt właśnie zakończone. Wielkanocny baranek i ja życzymy P1954 i Niemimowi Wesołych Świąt!
Do Przemysława 1954
-
-
Niemim biega teraz za sprzętem fotograficznym i video by móc uwieczniać Sodome i Gomorrę dziejącą się przy ulicy Komuny.Muszę Go jednak ostrzec - takie podglądactwo może sie źle skończyć :-)
-
Dziękuję droga Lolko i Tobie chciał bym życzyć spokojnych a zarazem wesołych świąt. Nie wiem czy na Komuny będzie spokojnie bo nowak rusza z dyskotekami.
-
Ja również Ci dziękuję, reszta w skrzynce odbiorczej! :-).
-
To zaczyna być nudne.Niemim w każdej swojej wypowiedzi wraca do tematu Nowaka ,bądź Piwnicy Paryskiej.Podejrzewam ,że ten lokal może mieć związek z jakims traumatycznym przeżyciem którego doznał nie tak dawno.Niemimie , czy to nie jest film z Twojego wieczoru kawalerskiego?
-
Stary satyrze Niemim jest zadowolony że udało się wyprowadzić Ciebie z równowagi :-)
Satyr powinien patrzeć chłodnym okiem na to co się dzieje, a tu proszę jakieś narzekania, marudzenie ;-). -
Satyrze, używaj prostego języka, bo ten bu... k i tak nie wie co oznacza trauma :) A jeszcze sobie pochlebia, że udało mu się wyprowadzić Ciebie z równowagi. Prawdziwy rolnik z niego.
-
Ty nie jesteś papą smerfem tylko smerfem marudą :-) a może męską smerfetką: @.
-
Pani Grażyno -- w raz z życzeniami świątecznymi składam podziękowania za link oraz zainteresowanie problematyką. Odbieram to jako wyraz poparcia i solidaryzmu. Życzę wszystkiego co dobre ciepłe i bezpieczne oraz najważniejsze dla Pani. Jest jeszcze przed śniadankiem.
-
Jakiś rolnik tu jest, czuć go chlewem i niedomytym od lat ciałem :).