Olo, właściciel portalu powinien zgłosić do prokuratury ten Twój komentarz jako lżenie i naruszanie godności zmarłych.
Teoria spisku 10/04/10
-
-
Spoko Papo smerfie. To nie lżenie z Prezydenckiej pary tylko z rozmyślań ,,U".
-
Ustosunkuje sie: 1- i uważasz ze ten samolot przez polakow nie bylby sprawdzony tylko dopuszczony do lotów? Jestes w bledzie. Samolot byl calkowicie sprawny. 2- nikt nie obarcza, takie sa hipotezy ze moglo ich cos zmylic np ukształtowanie terenu co dalo efekt blednych pomiarów wysokosci, ale to narazie hipotezy! 3- pilot dobrze lecial, tzn w osi do pasa startowego tam gdzie mial ladowac, ale zahaczyl o drzewo co spowodowalo uszkodzenie skrzydla a to bylo spowodowalo ze nie potrafil juz wyprowadzic maszyny by ja uratowac, czyli musial miec swiadomosc ze sie rozbije bo bez skrzydla przykro mi ale nie da rady doleciec i bezpiecznie posadzic maszyny. 4- O ludzie hahaha no i co ze byli doswiadczeni? Czytaj wyzej co napisalem w pkt 3! To byly ekstremalne warunki, samolot stracil skrzydlo i pilota sciagnelo na lewa strone probowal jeszcze ratowac maszyne dodajc "gazu" ale niestety bylo za pozno, za niski pułap w konsekwencji utraty skrzydła zrobil przed upadkiem tzw beczke i polozyl sie na "plecach" dlatego z kabiny pasazerskiej nic nie zostalo a jak obejrzysz film to zauwazyz ze kola sa do gory nogami co tylko potwierdza moja wersje. Uderzyl do gory nogami w ziemie i sie rozstzraskal w promieniu 600m! Czyli pasazerowie nie mieli zadnych szans, zostali zmiazdzeni co by swiadczylo o tym ze ich ciala byly zmasakrowane... 5- tak tak strzelali do rannych, puknij sie w tą swoja lepetyne bo az sie nie chce tych bredni komentowac z pkt 5, nie bylo co zbierac co mieli ratowac? A co do strzałów skad wiesz ze to byly na bank strzaly z broni? Masz dowod? 6- ciala zmarlych byly identyfikowane przez rodziny oraz byla na miejscu minister zdrowia Ewa Kopacz ktora rowniez pomagala przy identyfikacji. W przypadkach gdy nie mozna bylo zidentyfikowac ciala wizualnie nakazano przeprowadzenie testow DNA z przyczyn oczywistych. 7- Skad masz takie durne informacje? Odnaleziono wszystkie, 96 cial, o ile dobrze wiem zidentyfikowano 76 bodajze? 20 nadal czeka na testy-wyniki DNA, ktore maja byc zakonczone do konca tego tygodnia. 8- polacy beda mieli dostep do czarnych skrzynek, w dodatku polska strona miala swoja 3 czarna skrzynke na pokladzie ktora zostala juz sprowadzona do Polski i jest identyfikowana Tyle.
-
A ja zauważyłem , że na filmie koła samolotu są w górze !! NIKT nie kapnął się że to ziemia na nich spadła !!?!?!?! .
-
Do ~Adam. Smoleńsk. Podales wypowiedz tego calego bylego agenta, tylko wez pod uwage ze to o czym on rzekomo wie, o rzekomym reżimie Putina tyczy sie wylacznie Rosji i ludzi tam mieszkajacych, ktorzy nie popieraja jego pogladów ale to tez tylko GDYBANIA. Po co mialby zabijac polaków? Zeby Katyn jeszcze bardziej w swiecie byl slawny? Przeciez to samobój.
-
bo to bylo UFO nikt o tym nie pomyslal?
-
Do U przełożono zwłoki, ponieważ trumna ciemna była większa i nie zmieściłaby się do sarkofagu. Do sarkofagu włożono dwie trumny, jedną obok drugiej. Do olo, troszeczkę przesadziłeś. Nawet jeśli były to rozważania na temat wiadomości U. :(
Jak to się mówi, ciszej nad tą trumną. Tydzień żałoby to dla niektórych zbyt długi okres czasu na nieubliżanie innym. Smutne, że kolejna śmierć niczego nas nie nauczy. :(. -
Olo ty jesteś głupi od urodzenia czy brałeś lekcje bo po twoich wypowiedziach wnioskuje że masz tytuł naukowy skończony idiota! Moim zdaniem czarne skrzynki to nie problem dla rosjan te samoloty oni produkowali i serwisowali a służby specjalne są zdolne do wszystkiego, dziwi mnie tyle niewiadomych jak pilot mógł nie znać języka, podano że podchodził 4 razy a tu nagle że tylko raz, rzekomo sprzęt zawiódł, zle odczytano parametry pilotów nie bierze się z łapanki i to jeszcze z głową państwa, oni byli dodrze wyszkoleni, dlaczego nie puścili polskich dziennikarzy tylko rosyjskich, podano też że były amatorskie nagranie ale wojsko je zabrało jak to był wypadek bo one też się zdarzają to czy nie pomógł im człowiek? Do olo głupolu ty już się nie wypowiadaj!
-
No dopsze pszeplaszam , nie odganiajcie mnie już . Na znak skruchy będę jadł przez następny tydz. szpinak i odpisywał w rodzaju nijakim , a jak pomyślę o Ojcu Dyrektorze cos na ch , lub k to ucałuje fotkę teściowej . Cała Polska prokuratura zachodzi w głowę , a tu w maleńkim Bolesławcu tylu znawców sztuki roz(bij)ania się Tupolewem.
-
http://nowyporzadekswiata.blogspot.com/Olo poczytaj sobie i wzleć trochę ponad poziomy.Zobaczcie wszyscy i jeszcze: http://www.globalnaswiadomosc.com/
-
sam sobie czytaj .Dla mnie szkoda czasu
-
Olo nic do ciebie nie mam ale chamstwa nie lubię to są fora można wypowiedzieć się a nie jechać z kimś w ten sposób zniżamy się do niskiego poziomu jak politycy ;-).
-
Oki przepraszam . zła reakcja na " posty blondynek " . będę tylko czytał