pozdrawiam rowniez -dobrze,ze sie Pan odezwal
Kto to jest przemyslaw1954
-
-
Życzę Ci, Przemysławie z okazji kolejnych osiemnastych urodzin dużo siły i konsekwencji w kształtowaniu społeczeństwa obywatelskiego, świadomego swoich praw i razem z Tobą marzę, że ludzie posiadający władzę, media i pieniądze podatnika nie będą gardzić podatnikiem. Z wyrazami szacunku - Lolka.
-
Moje wyrazy uznania, Przemysławie. Hybryda musi odejść!
-
Po przeczytaniu kilku postów Przemysława uważam że to prostak, pajac, idiota, debil, oczywiście nie ubliżając prostakom, pajacom i debilom.
-
Mi wystarczylo przeczytanie tylko jednego postu, Twojego Gienek, zeby stwierdzic dokladnie to samo o Tobie. Z ta roznica, ze Ty naprawde jestes prostakiem bo nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia poza rzuceniem kilku obelg...
-
Ooo kurna widzę że to forum to świat prostaków ubranych w garnitury ludzie otwórzcie oczy, każdy kto to czyta ma wrażenie jakby przeniósł się do średniowiecza.
-
Panie Gienek -- siedzę właśnie przy kompie i chętnie się dowiem co w moich postach jest takiego prostackiego, pajacowatego, idiotycznego i debilnego? - oraz co jest argumentem że nawet te epitety nie wystarczają? Pozdrawiam Pana o oczekuję na argumenty.
-
Do konkursu na nazwę hybrydy zgłaszam dwie propozycje: 1. Komudarność. 2. Solimuna.
-
Katokomudarność -- A jakie są nagrody za zwycięstwo?
-
Antykatokomudarnosc ja tak to widze :) pozdr przemyslaw jestes gosc...
-
Platfowizm / fowizm, kierunek ekspresyjnego koloryzmu w malarstwie francuskim początku XX w. Obecnie ten ekspresyjny przekoloryzm można podziwiać na antenie S. P. C. Solimunarna Platforma Cyfrowa.
-
Jest takie powiedzenie-"głupi ma zawsze dużo do powiedzenia", słyszeliście to- lokalni intelektualiści?
-
Ogólnopolski krytyk się znalazł.
-
No dobra -- Przemysław na prezydenta. Jemu przynajmniej nikt w kasze nie nadmucha.