Satyrze ja cie bardzo prosze ...ty nie znizaj sie do poziomu ,,jaskiniowcow,,pozostan sobacalkowicie zgadzam sie z twoja wypowiedziai jak dobrze, ze sa jeszcze madrzy forumowicze
Kto to jest przemyslaw1954
-
-
Satyr :)Kilka pytań do Twojej wypowiedzi :1 - Gdzie znajdę nazwisko przemyslawa1954 na "jego" blogu ?2 - Jaka jest Twoja definicja "kmiota" ?3 - "Godnie" - czyli jak ?4 - Kto to jest jaskiniowiec ?5 - Do czego służy pała ?6 - Semantyka - znasz tylko jej definicję czy również zastosowanie w praktyce ?7 - Jaki wpływ na Twoje "obrzydzenie", ma zniżanie się ?Pozdrawiam
-
Satyrze - ale w czym ty widzisz problem, pod moim adresem insynuacji i obelg padało tutaj niemało. Ale to jest internet i takie jego prawo, do pewnych spraw podchodzi się z dystansem. Chciałbym ci jednak powiedzieć,że broniąc jednej osoby nie powinieneś jej w ten sposób bezkrytycznie gloryfikować, albowiem Przemysław równiez lubi obrażać, poniżać, pisać o czyiś matkach itp itd, co jest nieistotne w tym momencie. Jeśli padł czyjąś ofiarą, to raczej swoją, bo nie wiem czy zauważyłeś jak wiele razy merytorycznie udowodniono mu pisanie nierpawdy, na co reagował zawsze w ten sam sposób. Z drugiej strony na bolesławieckich "stronkach" wszędzie są rankingi zakładów, lekarzy, nauczycieli, wszędzie tam są zamieszczane opinie na ich temat. Nie zauważyłeś jakie komentarze się tam pojawiają? Wszystko podlega ocenie, tak jak i ocenia się Prezia, w słowach niewybrednych, tak też ocenia się mechaników.Co do jaskiniowców - sam wiesz co Lem powiedział o internautach, trza mieć dystans.Udanego bronienia czci i godności.
-
Ten i inne wątki dotyczące userów, to wzorcowe przykłady z podręcznika - jak osiągnąć dno. Temat do przemyśleń dla szefa tej stacji /. Tak sięgamy/acie dna.
-
romantiq !Po uzyskaniu odpowiedzi od Satyra, odniosę się do Twojej "oceny sytuacji" :)Pozdrawiam
-
Hegemonie, od kilku miesiecy wiedzialem kim jest PrzemysławNa swoim blogu podal nr GG - wystarczyło skopiować i wyszukiwarce kontaktów GG pobrać dane.Wynik wystarczyło wkleić w wyszukiwarkę zaawansowaną na NK zaznaczając przedział wiekowy 53- 55 lat.Rekord jest jeden.Czy Ty nie lubisz czasem pogłówkować ? :-)Czy powyzszy sposób szukania wyczerpuje znamiona terminu - " łatwo identyfikowalny" ? :-)
-
Satyr :)Powyższy sposób wyczerpuje "pewne" znamiona ale nie odpowiada ma moje pierwsze pytanie, które jest wynikiem Twojego stwierdzenia :"Zdecydowal się występować pod własnym nazwiskiem podając link do bloga który prowadzii ".P.S."Główkuję" wtedy, kiedy mam na to ochotę :)
-
Główkujesz po łebkach :-)
-
Satyrze, więc Ty jesteś hakerem! ;-).
-
Możliwe Satyr :)Ale w dalszym ciągu nie widzę "jednoznacznego" uzasadnienia dla Twojego, cytowanego przeze mnie, stwierdzenia.Jeżeli "koniecznym było" użytkowanie GG, do ustalenia nazwiska przemyslawa1954, wystarczyło o tym napisać :)P.S.Kolejne pytania nadal "czekają" :)
-
Zapodam teraz miażdżacy i nokautujący argument w naszej dyskusji.Kalibru najcięższego jaki posiadam.- Idź na drzewo :-)Pozdrawiam :-)
-
Satyr :)Prawdopodobnie z drzewa "zeszliśmy" :)A Ty teraz "proponujesz" odwrotny kierunek ? :)P.S.Również pozdrawiam i nadal czekam.Na odpowiedzi oczywiście :)
-
Z wypowiedzi Satyra wynika, ze On jeszcze siedzi na drzewie. Zaprasza innych na drzewo.
-
"Wynik wystarczyło wkleić w wyszukiwarkę zaawansowaną na NK"nie mam konta na NK :(a niech to... :)
-
Witam i pozdrawiam wszystkich /wszystkich bez wyjątków /forumowiczów. Dzisiaj 17. Luty 2010 -- 56 lat temu się urodziłem. Od jakiegoś czasu nachodzi mnie już tylko nostalgia za minionymi pięknymi czasami. Tak Panie Adamie. M /mama miała dużo racji - ale ktoś to popsuł/. Wspólna walka o dobro przepadła w otchłani zakłamania i fałszu. Nie chciałem się z tym godzić wtedy za komuny, nie chciałem się zgodzić z retoryką Solidarności -- Na nasze nieszczęście pozostała nam hybryda. Na jej nazwę można by rozpisać konkurs. Wymiernym efektem walki o wolność mamy wolność słowa. To jakie są granice tej wolności pozostawiam Państwu każdemu z osobna. Życzę aby każdemu Polakowi żyło się bezpiecznie dostatnio i sprawiedliwie. Oraz aby poczucie tych zalet nie zależało tylko od punktu siedzenia. Życzę Państwu zdrowia i życia bez trosk. Przemysław Moszczyński -- Kosiby 72 - Bolesławiec.