~uryk napisał(a): Kryska dzieki komentarzami tego typu utwierdzam sie w przekonaniu ze ludzie w tym kraju i na tej wiosce zwanej Boleslawiec nie maja w ogole pojecia o zachowaniach tego typu. Przytocze dane z roku 2010: Liczba zgonow spowodowanych paleniem tytoniu - 12000. Liczba zgonow spowodowanych piciem alkocholu - 24000! Liczba zgonow spowodowanych paleniem marichuany? -! (slownie zero)! Sam nie pale trawki ale jestem za legalizacja i za delegalizacja sprzedazy alkocholu! Wiec zamilcz kobieto to lepiej zrobisz![/blockquote]
Swięta prawda statystyki nie kłamią. Ci co palą pety to są narkomanami i to pierwsza liga ćpuny i jak widzę, że jedzie w aucie rodzinka tatko w mordzie trzyma peta, szyba na centymetr uchylona a mamunia poprawia makijaż co by dobrze wyglądać, a na tylnym siedzeniu dwójka dzieciaków karmiona rakiem na dzień dobry, to co pytam to jest ok? A jak nie jesteście narkomanami to dlaczego nie rzucicie tego gówna? A tak na marginesie to od palaczy śmierdzi na kilometr. Petofonsy nie macie prawa zabierać głosu w takich tematach.
2012-02-21, 22:15
~ak napisał(a): E tam ja ostatnio widziałam w jakimś polskim serialu, że dwóch dziadków i dwie starsze babki rozmawiały o marihuanie i to w sposób pozytywny :P Drugi przykład to film "Usta Usta" jest tam odcinek gdzie młoda kobieta daje swojej przyszłej teściowej marihuanę aby ta lepiej mogła spać, dlatego nie generalizowała bym ze polska TV tępi takie zachowania ;) Szkoda mi ludzi, którym niszczy sie życie po przez to ze zapala sobie trawkę a paradoksalnie wódkę można pic bezkarnie. To niesprawiedliwe. Sama tez nie palę ale znam sie w tym temacie dosc dobrze, wystarczy sie tylko zainteresować. Mam dwóch kolegów których babcie jarają maryne i jest ok.Jesteśmy zacofanym narodem i z tego są takie wypowiedzi laików, którzy nie mają pojęcia ani żadnej wiedzy w danym temacie chcą zabłysnąć, ale już na wstępie sami się wygaszają.
Trzymał w garażu trotyl i niemal 400 porcji marihuany
Dyskusja dla wiadomości: Trzymał w garażu trotyl i niemal 400 porcji marihuany.
-
-
konik garbusex napisał(a): Gdyby tak zamknięto w więzieniu 500. 000 palaczy trawy to pomyślcie jak fajnie byłoby w więzieniu gdzie są spoko chłopaki i dziewczyny i wszystko za darmo. Dlatego jestem za zamknięciem tylu ludzi i życiu na koszt Kryśki :) Wtedy to może i ja pójdę siedzieć. Po co mam pracować w Baderze lub Zehnderze za ochłapy jak mogę za darmo mieć michę, dach nad głową i fajne towarzystwo. Dlatego nie domagaj się więzienia bo tylko ty na tym stracisz. Krycha, albo obejrzyj sobie serial produkcji kanadyjskiej "Chłopaki z baraków" i zobacz jaki stosunek mają bohaterowie do więzienia. Traktują go jak drugi dom a ty myślisz że oni tam czują się jak w obozie koncentracyjnym. Wiesz, to jeszcze zależy jaką masz naturę, bo jak jesteś domatorem i preferujesz siedzący tryb życia to w więzieniu będzie ci całkiem dobrze :) Ja rozumiem że sama się więzienia boisz bo nie wiesz co tam jest i to jest normalne. Człowiek się boi nowych rzeczy, np. pierwszej nocy w szpitalu, matury, pierwszego porodu, powołania do wojska, pierwszego wyjazdu do pracy za granicę. Pierwsze godziny są straszne później człowiek przywyka. Dlatego nie myśl że ludziom w więzieniu krzywda się dzieje :)
Dokładnie...
2012-02-21, 22:21Mądrze napisane. -
~Kryśka napisał(a): Kasiu jak pięknie bronisz tych skromnych dilerów, nie ma tu mowy o pedofilach ale o narkotykach może miękkich ale jednak, dla wszystkich skiereszowanych powinni oni być za swe czyny w miejscu odosobnionym, a może bys chciała aby twoje dziecko ćpało a ty powiesz przecież to nieszkodliwe pal synu, córko dotleniaj te mizerne płucka, może jak tego będzie mało to sztachniesz sobie amfy i wtedy poczujesz ze żyjesz. Napewno wyjdzie ci to na zdrowie. To zalegalizujmy te wszystkie proszki, a szkoła i wykształcenie nie ma tu nic do rzeczy jak jest ćpun to zawsze nim będzie ale chwała tym co sprzedają no tez muszą z czegoś żyć. Pozdrowionka pijmy i palmy Powinien dostać najmiej ze trzy lata i za trotyl dwa to może nauczyłby sie trochę.
No i już Krycha porównała manyne do amfy. Jak nie jesteś w temacie to się nie wypowiadaj. -
roko28 napisał(a): Dokładnie... 2012-02-21, 22: 21. Mądrze napisane.
Ależ Ty jesteś wylewny, jaki mądry i potrafiący dostrzec to co dobrze napisane. Tylko tematy nie te. Widzę, że do tematów o narkotykach Cię ciągnie, bardziej do twarzy Ci w romansach. Ja też Cię kocham :).
Komentarze do tematu zostały zablokowane.