Ha ha dobre tom77.
Trzymał w garażu trotyl i niemal 400 porcji marihuany
Dyskusja dla wiadomości: Trzymał w garażu trotyl i niemal 400 porcji marihuany.
-
-
No dobre tom77 uśmiałem się.
-
~roko28-chłopie, gdzieś Ty się podziewał tyle czasu? Zdrówko już oki?
-
Do tych wszystkich co tak bronią tego handlarza może mam nawet 100 ale nie jestem twoją babcia a chciałabym zobaczyć cię kiedys jak was łapia i jak sie wtedy śmiejecie...
2011-12-03, 19:44Ocho odezwali się obrońcy tego kolesia od trawy wszystkich was pozamykać i troche wdupić to może by te wasze mózgi zaczęły myśleć logicznie. -
To straszne.
-
Pewnie tom77, że jest oki :) były dni wysokiej gorączki, jak i dni rozmyślania nad smutnymi chwilami życia ale i takie dni gdzie ciało ogrzewało słoneczko na egzotycznej plaży -_- pozdrawiam.
-
No to "gitara", bo jak mówią górale-lepiej żartować niż chorować. Czy to oznacza że wypoczywałeś z jedną z forumowiczek?
-
Byłem z kuzynką i jej facetem :) jasne, że lepiej się śmiać niż chorować!
-
Takiemu to dobrze. ;).
-
E tam ja ostatnio widziałam w jakimś polskim serialu, że dwóch dziadków i dwie starsze babki rozmawiały o marihuanie i to w sposób pozytywny :P Drugi przykład to film "Usta Usta" jest tam odcinek gdzie młoda kobieta daje swojej przyszłej teściowej marihuanę aby ta lepiej mogła spać, dlatego nie generalizowała bym ze polska TV tępi takie zachowania ;)
Szkoda mi ludzi, którym niszczy sie życie po przez to ze zapala sobie trawkę a paradoksalnie wódkę można pic bezkarnie. To niesprawiedliwe.
Sama tez nie palę ale znam sie w tym temacie dosc dobrze, wystarczy sie tylko zainteresować.
-
Ja tam sądzę iż kryśka spauje xd i prosze o zatrzymanie dla siebie debilnych tekstow i mongolskich dialogów typu gaja zabija i zaczadza umysł. Dajcie spokój mamy mózgi i wiemy czego chcemy.
-
Ha a mlody na wolnosci jest stary go wykupil :) o trzeba miec kochanego tatusia!
-
Jak tatuś tak kocha to szkoda, że wcześniej nie wytłumaczył, ze ćpanie jest BE.
-
Krysiu Pamietaj ze kazdy ma wolny wybór. Palisz lub nie.
Znam duzo ludzi co paliło trawke i jakos nie sa narkomanami...
Ale tak to jest jak sie jest społeczniakiem. -
Gdyby tak zamknięto w więzieniu 500.000 palaczy trawy to pomyślcie jak fajnie byłoby w więzieniu gdzie są spoko chłopaki i dziewczyny i wszystko za darmo. Dlatego jestem za zamknięciem tylu ludzi i życiu na koszt Kryśki :)
Wtedy to może i ja pójdę siedzieć. Po co mam pracować w Baderze lub Zehnderze za ochłapy jak mogę za darmo mieć michę, dach nad głową i fajne towarzystwo. Dlatego nie domagaj się więzienia bo tylko ty na tym stracisz.
Krycha, albo obejrzyj sobie serial produkcji kanadyjskiej "Chłopaki z baraków" i zobacz jaki stosunek mają bohaterowie do więzienia. Traktują go jak drugi dom a ty myślisz że oni tam czują się jak w obozie koncentracyjnym.
Wiesz, to jeszcze zależy jaką masz naturę, bo jak jesteś domatorem i preferujesz siedzący tryb życia to w więzieniu będzie ci całkiem dobrze :)
Ja rozumiem że sama się więzienia boisz bo nie wiesz co tam jest i to jest normalne. Człowiek się boi nowych rzeczy, np. pierwszej nocy w szpitalu, matury, pierwszego porodu, powołania do wojska, pierwszego wyjazdu do pracy za granicę. Pierwsze godziny są straszne później człowiek przywyka.
Dlatego nie myśl że ludziom w więzieniu krzywda się dzieje :)