Kryśka tumanie. ;-).
Trzymał w garażu trotyl i niemal 400 porcji marihuany
Dyskusja dla wiadomości: Trzymał w garażu trotyl i niemal 400 porcji marihuany.
-
-
Dla policji jedna porcja to jedna dzida palenia.
-
Do beut ty sam żeś tuman zaczadziały kopciuchu może sam żeś u tego dupka kupował a teraz ci szkoda bo czym ten mózg sobie oczadzisz.
-
Kryśka, sam jesteś "dupek". Nie obrażaj niewinnego człowieka.
-
Do "ja" : są dwie opcje: albo jestem do tyłu z rozumowaniem, albo Twoja inteligencja i moc obliczeniowa jest tak zaawansowana, że zapomniałeś co to mnożenie i dodawanie. Według Twojego toku rozumowania 1 gram to jedna porcja ta? Więc nie chce być inaczej jak tak, że 1 x 400 = 400 , nie wiem do jakiego Ty wzoru podstawiałeś, ale Tobie wychodzi, że 1 x 400 = 40. Prosze mnie poprawić jeżeli zrobiłem błąd w rachunkach i wypisaniu danych i szukanych.
-
DO S odezwał sie obrońca, skąd wiesz ze niwinny możeś ty jego koleś i może razem z nim sprzedawałeś to gówno albo od niego kupowałeś no a jak go złapali to teraz masz problem bo nie wiesz gdzie to sobie będziesz mógł kupić no i nie będzie jarania ale dam ci dobrą radę w jak sie jedzie na jelenią górę babka trzyma dużo kóz i ma jednego capa a znie go bobki są najlepsze do palenia i jak sie wysuszy i się sztachniesz takim skrętem to napewno odlecisz i takiego kopa dostaniesz że nie będziesz wiedział gdzie jesteś... ha.
-
Kryska dzieki komentarzami tego typu utwierdzam sie w przekonaniu ze ludzie w tym kraju i na tej wiosce zwanej Boleslawiec nie maja w ogole pojecia o zachowaniach tego typu. Przytocze dane z roku 2010:
Liczba zgonow spowodowanych paleniem tytoniu - 12000.
Liczba zgonow spowodowanych piciem alkocholu - 24000!
Liczba zgonow spowodowanych paleniem marichuany? - ! (slownie zero)! Sam nie pale trawki ale jestem za legalizacja i za delegalizacja sprzedazy alkocholu! Wiec zamilcz kobieto to lepiej zrobisz! -
Hahaha, bez kitu debile sie wypowiadaja bo sie naogladali M jak milosc i zyja jak w serialu nie mając pojecia o "prawdzie" w USA w prawie kazdym stanie jest apteka ktora nazywa sie "medical marihuana" i ludzie to smaza za nakazem a nie pozwoleniem lekarza! Bo to jest lekarstwo i nie mozna po tym umrzec ani zglupiec, no chyba ze siedzi taki i pali 20 gram w 5 min, to moze usnac co najwyzej, przestanie palic przez tydzien i stan umyslu wraca spowrotem w identyczny stan jak przed paleniem. ;] kretyni, idioci, debile no katastrofa.
-
Do URYKA I ZYZNIX Skądeście się urwali wsioki niedorobione pewnie mieszkacie w warszawie że obrażacie bolesławiec, może i jest tam wolność kupowania i palenia ale tego nie wiecie bo tak nie byliście a to nie ja sie naoglądałam filmów tylko wy i wydaje sie wam żeście tacy światowi ale jakby was policja złapała za to to byście srali w gacie. Zakazać i zamykać ale najpierw wypałować te cwaniaczki cuchnące trawą. A lekarstwem to nazywaj co innego bo ci sie pewnie już mózg wypalił i zaczadział że tak bredzisz. To udaj sie może do lekarza to ci przepisze. I napewno poklepie i powie pal synku pal bo to ci pomoże.
2011-12-02, 16:06I jeszcze do zyznixa sam jesteś debil... -
Słyszeliście kiedyś wypowiedz jakiegoś naukowca o dużej szkodliwości marihuany? NIE.
O małej szkodliwości? Zapewne tak!
Słyszeliście kiedyś naukowca, który mówił o pozytywnych skutkach działania marihuany? Tak, a jak nie to jesteście słabo ogarnięci w temacie.Takie wypowiedzi trzeba poszukać na youtube itp.
Bo to co telewizja publiczna lansuje to wszystko jest niestety w większości manipulacja dużo zacofanym polskim narodem. -
Krysiu Ty chyba naprawdę żyjesz w świecie, który jedynie widzisz w telewizorze. W naszym kraju marihuanę pali ok 1mln obywateli- i co mają ich wszystkich pozamykać? A dla pedofilów nie będzie miejsca w areszcie. Sama nie palę bo wyrzekam się wszystkich używek. Co jak co ale marihuana nie jest szkodliwa tak jak alkohol czy papierosy. A wiem to ponieważ też byłam młoda i też próbowałam zakazanych owoców. Znam wielu Magistrów, Inżynierów, a nawet Policjantów, którzy na imprezach palili trawkę bez żadnych skrupułów. Fakt z tym trotylem przesadził. Ale mam nadzieje, że za trawę dostanie wyrok w zawieszeniu.
Pozdrawiam serdecznie Katarzyna.
-
Kasiu jak pięknie bronisz tych skromnych dilerów, nie ma tu mowy o pedofilach ale o narkotykach może miękkich ale jednak, dla wszystkich skiereszowanych powinni oni być za swe czyny w miejscu odosobnionym, a może bys chciała aby twoje dziecko ćpało a ty powiesz przecież to nieszkodliwe pal synu, córko dotleniaj te mizerne płucka, może jak tego będzie mało to sztachniesz sobie amfy i wtedy poczujesz ze żyjesz. Napewno wyjdzie ci to na zdrowie.
To zalegalizujmy te wszystkie proszki, a szkoła i wykształcenie nie ma tu nic do rzeczy jak jest ćpun to zawsze nim będzie ale chwała tym co sprzedają no tez muszą z czegoś żyć. Pozdrowionka pijmy i palmy
Powinien dostać najmiej ze trzy lata i za trotyl dwa to może nauczyłby sie trochę. -
No to będzie miał poważne problemy.
-
Facet chciał trafić do księgi rekordów Guinnessa w kategorii:
Jak można najszybciej spalić 400 porcji marihuany ;-).
-
Krysia przypominasz moją babcie która ma 89 lat :).