Ruszyła petycja o ponowne przeliczenie głosów w wyborach prezydenckich 2025

Dyskusja dla wiadomości: Ruszyła petycja o ponowne przeliczenie głosów w wyborach prezydenckich 2025.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Żal mi was POmylency

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wszystkie osoby zasiadające w komisji zgłaszające nieprawidłowości związane z liczeniem głosów powinni oddać diety, ponieważ same się podpisały pod protokołem.
    Tyle w temacie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wiadomo że oszukali bo inaczej nie potrafią i aż tylu ułomów to nie ma po za tym wiadomo też że ten zdrowy czyli Trzaskowski wygrał. Mam nadzieję że odpowiedni ludzie naprawią te oszustwa i nie będzie kolejnej hańby tego kraju

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak przewodniczący komisji trafią do paki za nieprawidłowości to jestem za, problem w tym że nie trafią, jak każdy urzędas i polityk który coś namącił:)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nawet honorowo nie umiecie przegrać a może w I turze wyborów głosy były policzone odwrotnie i Nawrocki by wygrał w I turze wstyd,wstyd,wstyd,blada inteligencjo

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Najśmieszniejsze państwo świata,opozycja fałszuje wybory i wygrywa,robicie z siebie idiotów.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (woCXD) napisał(a):

Żal mi was POmylency

Pokaż cytat

jak każdemu ułomnemu

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Za dwa lata niemieckiej partii zwaną PEŁO już nie będzie. Podziękujcie rudemu

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Co tam POstkomuniści?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ta petycja znaczy tyle co nic misiaczki, słuchać wycie ? Znakomicie ;) tak pisaliście jak rządzić zaczęła koalicja 13 grudnia.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Żal mi was POmylency

Pokaż cytat

A nie wiadomo Pomyleńcu i Sorcie gorszy.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tak długo by chcieli liczyć aż wygra Trzaskowski. Żałosne... Nawet przegrać nie potrafią...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Łukaszenka Putin i rudy Niemiec tylko oni nie pogratulowali Karolowi.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

I lemingi podpisują jak głupie, a ktoś znalazł sobie sprytny sposób na zbieranie danych osobowych i adresów e-mail :)) A najlepsze to że oni myślą że to ma jakąkolwiek moc...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Łukaszenka Putin i rudy Niemiec tylko oni nie pogratulowali Karolowi.

Pokaż cytat

Oni czekają na czaska