Koronawirusowy rekord na Dolnym Śląsku: 2324 nowe zakażenia

Dyskusja dla wiadomości: Koronawirusowy rekord na Dolnym Śląsku: 2324 nowe zakażenia.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

RIP Polska, RIP Dolnośląskie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Fajnie, to teraz czekamy na statystyki szybujące w górę po marszach [...].

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Rozumiem, że dziś podano liczbę chorych, którym test w Bolesławcu robiono około póltora tygodnia temu. Test robiłem 30.10. a wyniku nie widać nadal.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (vk2n6) napisał(a):

RIP Polska, RIP Dolnośląskie.

Pokaż cytat

I dobrze, niech ten pier. dolnik pier. dolnie w końcu... chcieliście PiS? To macie swój PiS. Niech będzie pochwalony Jarosław Kaczyński i Zbigniew Ziobro kur. wa mać, zawsze dziewica!

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Bbbb (A8svb7) napisał(a):

Rozumiem, że dziś podano liczbę chorych, którym test w Bolesławcu robiono około póltora tygodnia temu. Test robiłem 30.10. a wyniku nie widać nadal.

Pokaż cytat

W jednym województwie było więcej jakichkolwiek wyników niż w tymże województwie jest mieszkańców xDDD

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (vkcRu) napisał(a):

I dobrze, niech ten pier. dolnik pier. dolnie w końcu... chcieliście PiS? To macie swój PiS. Niech będzie pochwalony Jarosław Kaczyński i Zbigniew Ziobro kur. wa mać, zawsze dziewica!

Pokaż cytat

Poza brakiem surowych obostrzen duzo wczesniej niz wprowadzono, nie wiem co ma do tego PIS. Chemiczne chmury rozsiewaja czy jakas nowa teoria?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

WIRUS ZBAWIENIEM DLA pis