Niestety , sytuacja staje coraz gorsza, niedługo zabraknie respiratorów, druga Lombardia zbliża się dużymi krokami, choćby płaskoziemcy nadal bredzili że to ściema.
Wściekły atak koronawirusa: 140 nowych zakażeń
Dyskusja dla wiadomości: Wściekły atak koronawirusa: 140 nowych zakażeń.
-
-
Ja pier....le i ten tytuł , do kom 1 zamknij się w piwnicy i siedź bo niektórzy muszą żyć za coś i pracować .
-
I nie zapomnij do tej piwnicy zabrać kagańca na pysk.
-
Narodowa kwarantanna?
-
"Wściekły atak" - dziennikarstwo na poziomie TVP Info.. serio...
-
SAKUADADŹ MAZEDŻGI, NJE FYHOCIĆ S DOMUF BO FAS ZAKAPÓIEM DO POLICJUW! TO IA SSAUĘ KACZYNJSKJEMÓ POD BJÓRKIEM JEKO I JEZDĘ TROLLĘ NA ŁÓSŁÓGAH PISÓ!
-
anonim (vkcd2) (qfwYy) napisał(a):
Pokaż cytatSAKUADADŹ MAZEDŻGI, NJE FYHOCIĆ S DOMUF BO FAS ZAKAPÓIEM DO POLICJUW! TO IA SSAUĘ KACZYNJSKJEMÓ POD BJÓRKIEM JEKO I JEZDĘ TROLLĘ NA ŁÓSŁÓGAH PISÓ!
To byuę ia, anonim (vkcd2)
-
dude (anwZx) napisał(a):
Pokaż cytat"Wściekły atak" - dziennikarstwo na poziomie TVP Info.. serio...
Bo to PiStotne... nierzetelne, niewyważone i nie-istotne.
-
Koronawirus groźny, chwyci mnie za nogę i mi ją odgryzie! Nowy postrach listonoszy nam się tu zapowiada
-
anonim (qfwYy) napisał(a):
Pokaż cytatKoronawirus groźny, chwyci mnie za nogę i mi ją odgryzie! Nowy postrach listonoszy nam się tu zapowiada
Oczywiście pomijając rozszczekane psy za płotem xd
-
jaj
-
anonim (vkcd2) (qfwYy) napisał(a):
Pokaż cytatTo byuę ia, anonim (vkcd2)
Witam mojego wiernego fana (qfwYy), widzę że śledzisz moje posty, może dzięki temu jak je poczytasz to z czasem choć trochę zmądrzejesz, czego ci życzę : )
-
anonim (vkcd2) napisał(a):
Pokaż cytatNiestety , sytuacja staje coraz gorsza, niedługo zabraknie respiratorów, druga Lombardia zbliża się dużymi krokami, choćby płaskoziemcy nadal bredzili że to ściema.
Zbliża się Lombardia, a po Lombardii i lockdownie zostanie wam tylko lombard.
I pamiętajcie że śmieciami palić nie wolno, jakbyście chcieli zaoszczędzić na jedzenie :) -
ZK Polska () napisał(a):
Pokaż cytatZbliża się Lombardia, a po Lombardii i lockdownie zostanie wam tylko lombard.
I pamiętajcie że śmieciami palić nie wolno, jakbyście chcieli zaoszczędzić na jedzenie :)Gospodarce nic nie będzie, nie bój się o to.
-
SAKUADADŹ MAZEDŻGI, NJE FYHOCIĆ S DOMUF BO FAS ZAKAPÓIEM DO POLICJUW! TO IA SSAUĘ KACZYNJSKJEMÓ POD BJÓRKIEM JEKO I JEZDĘ TROLLĘ NA ŁÓSŁÓGAH PISÓ!
- 1
- 2