Dramatludzie co wy robicie
Wyniki sondażu istotne.pl: Roman z mniejszym poparciem niż w wyborach 2018 roku
Dyskusja dla wiadomości: WYNIKI sondażu istotne.pl: Roman z mniejszym poparciem niż w wyborach 2018 roku.
-
-
anonim (qnPRH) napisał(a):
Pokaż cytatZawsze można zmienić adres zamieszkania i wyjechac.
No tak, najlepiej niech wyjadą stąd wszyscy młodzi i przeciwnicy tego spaślaka. Zostanie tu tylko jego elektorat czyli stare grzyby w wieku poprodukcyjnym.
-
anonim (qnPRH) napisał(a):
Pokaż cytatJa mam 28 lat i głosowałem za Romanem.
Proszę nie obrażać wyborcow.Boś głupi jak but z lewej nogi.
-
Forest (hjJoP) napisał(a):
Pokaż cytatNo tak, najlepiej niech wyjadą stąd wszyscy młodzi i przeciwnicy tego spaślaka. Zostanie tu tylko jego elektorat czyli stare grzyby w wieku poprodukcyjnym.
Miasto i tak umiera, więc to jest po prostu scenariusz na kolejne lata, chyba że jakoś Rada Miasta i Powiatu będzie kontrolować miłego Pana bez nazwiska, ale trzymamy kciuki za drugą turę do końca
-
Polacy to głupi naród i nie ma co tu się oszukiwać. Młodzież siedzi w domu , emeryci głosują i jest to co widać...a później płacz, że grosze zarabiają i tylko beton w mieście.
-
Największym absurdem jest, że prawdopodobnie co czwarty głosujący wybrał osobę dla nazwiska tatusia. Nie czujecie się oszukani?
-
A pewna Pani pisała o drugiej turze :))
-
Uważasz,że 10000 tys.Repatriantów,i ich dzieci, to ciemnogród?To kim Ty jesteś,skoro tu mieszkasz?
-
Siedzą na kompie w telefonie narzekają i żyją z 800 plus.
-
Mm (hjJhq) napisał(a):
Pokaż cytatPolacy to głupi naród i nie ma co tu się oszukiwać. Młodzież siedzi w domu , emeryci głosują i jest to co widać...a później płacz, że grosze zarabiają i tylko beton w mieście.
tak jest co poradzisz
-
Brawo!
Sprawdzony i DOBRY! gospodarz!
Gratulacje! -
A co w tym miescie jest fajnego ,wyremontowane kamieniczki za pieniądze wspolnot
-
Bolesławieckie dziadki i babcie go wybrały jak zawsze
-
anonim (euuK8U) napisał(a):
Pokaż cytatNajwiększym absurdem jest, że prawdopodobnie co czwarty głosujący wybrał osobę dla nazwiska tatusia. Nie czujecie się oszukani?
Ja nie, bo nie głosowałam na tego kandydata i wiedziałam że to nie tatuś ale to jest niestety prawda…szkoda że ludzie nie czytają wtedy nie czuliby się „oszukani”…ciekawe czy ów pan se zdaje sprawę że ma głosy przez pomyłkę
-
Słychać wycie? Znakomicie:))))