Brawo, pewne zwycięstwo.
Wyniki sondażu istotne.pl: Roman z mniejszym poparciem niż w wyborach 2018 roku
Dyskusja dla wiadomości: WYNIKI sondażu istotne.pl: Roman z mniejszym poparciem niż w wyborach 2018 roku.
-
-
Czyli gruby i opalony będzie rządził kolejną kadencję- no po prostu k*rwa no nie! Boże czy ty to widzisz jacy tu mieszkają spi*doleni umysłowo ludzie?!
-
Ludzka głupota jest aż straszna!
-
Będzie miał dobre wieści, bo kasa dla kolegów się nie kończy ;)
-
No to już nie będzie co ratować za 5 lat, jeśli wyniki się potwierdzą, cała nadzieja w błędzie ankiety istotne w mojej komisji nie byli :)
-
Gruby rządzi!
-
Forest...debilu..do lekarza...
-
Forest (hjJoP) napisał(a):
Pokaż cytatCzyli gruby i opalony będzie rządził kolejną kadencję- no po prostu k*rwa no nie! Boże czy ty to widzisz jacy tu mieszkają spi*doleni umysłowo ludzie?!
Zawsze można zmienić adres zamieszkania i wyjechac.
-
Widać że jesteście przeciwko Romanowi, pierwsze co piszecie to nie że wygrał tylko że ma mniej głosów niż w 2018, i to jest rzetelność dziennikarska ?
-
Brawo bardzo dobrze
-
Romuś cieniutko ,prawie połowa miasta Ci nieufa ,trzeba to przemyśleć, bo warto być prezydentem wszystkich ,a że boleslawiec to miasto starzejące się więc wiadomo kto na Pana glosowal
-
ROMEK () napisał(a):
Pokaż cytatForest...debilu..do lekarza...
Debila to sobie w rodzinie znajdź:*
-
Forest (hjJoP) napisał(a):
Pokaż cytatCzyli gruby i opalony będzie rządził kolejną kadencję- no po prostu k*rwa no nie! Boże czy ty to widzisz jacy tu mieszkają spi*doleni umysłowo ludzie?!
Nie, może Impuls miał rządzić he he. Mówiłem że z Tomkiem nie ma szans żaden cudak czarodziej .
-
Przyspawany.
-
Ja mam 28 lat i głosowałem za Romanem.
Proszę nie obrażać wyborcow.