Wiadomo ,magister .
Ciebie to stać ,ja przy betoniarce zarobię tylko na pulpety z Biedry .
Restauracje w Boleslawcu
-
panna (qfLYq), 2019-11-26 18:38 Cytuj Zgłoś nadużycie
obserwator (hjJfb) napisał(a):
Celne i cenne uwagi.Myślę podobnie :) i nie jest aż tak źle w Bolesławcu jeśli chodzi o gastronomię.Ja często odwiedzam Season Bistro w Rynku albo Willisa bo nie schodzą poniżej przyzwoitego poziomu.
-
altek (euIkFI), 2019-11-26 19:04 Cytuj Zgłoś nadużycie
Biedra to nie sieć. To stan umysłu. To symbol ludzi, którzy chcą być biedni, niezaradni i niedostosowani do piękna, które oferuje świat dla każdego, kto tylko chce zmieniać swoje życie na lepsze.
-
obserwator (hjJ0L), 2019-11-26 20:04 Cytuj Zgłoś nadużycie
panna (qfLYq) napisał(a):
Wiadomo ,magister .
Ciebie to stać ,ja przy betoniarce zarobię tylko na pulpety z Biedry .Nietrafiona prowokacja.Mam kumpli budowlańców i żaden z nich nie zarabia mniej niż 3 tys. netto.
A z drugiej strony są magistrowie którzy chcieliby tyle zarabiać i klną pod nosem-"na cholere mi były te studia?" -
Pani (AE7gDL), 2019-12-17 14:04 Cytuj Zgłoś nadużycie
Chrobrego 9 polecam. Świeże jedzonko i przemiła atmosfera
-
anonim (ALlaYA), 2019-12-17 15:04 Cytuj Zgłoś nadużycie
I kupa siana zostawiona
-
anonim (AE7TXw), 2019-12-17 20:06 Cytuj Zgłoś nadużycie
panna (qfLYq) napisał(a):
Wiadomo ,magister .
Ciebie to stać ,ja przy betoniarce zarobię tylko na pulpety z Biedry .jak nie schodzisz jak po schodkach w dół.
-
anonim (AE7TXw), 2019-12-17 20:07 Cytuj Zgłoś nadużycie
panna to nie do Ciebie
-
mama (eltCFH), 2019-12-18 13:23 Cytuj Zgłoś nadużycie
anonim (AE441U) napisał(a):
Otworzę knajpę na europejskim poziomie. Mam pewne doświadczenie, pracowałam w restauracji w Bolesławcu, a w tej chwili moim hobby są podróże kulinarne. Dostaniesz smaczne, świeże dania. Wodę i przekąski nie tylko do piwa, gratis. Ale czy będziesz w stanie zapłacić europejską cenę? 15-25€ za danie? Może raz, dwa razy. Większość niestety nie przyjdzie ani razu. Takie knajpy nie mają racji bytu w naszym mieście, gdzie napływ nowych klientów równa się praktycznie zeru.
Ludzie przyjdą z ciekawości. Posmakują, zapłacą raz. Będą chwalić, ale więcej nie przyjdą, bo zabije ich cena. A żaden restaurator nie będzie pracował charytatywnie. Ostatnio piłam piwko w Amsterdamie. Zapłaciłam 6€ za 0,3 litra. Gratis były paluszki.ok ceny nie na nasza kieszen ale chociaż czystość powinna być w cenie!
-
wizzar, 2020-02-04 17:49 Cytuj Zgłoś nadużycie
W Bolesławcu nie zna żadnej fajnej i przyzwoitej restauracji. Za to jak będziecie chociażby przejazdem w Warszawie to polecam odwiedzić restaurację Garo Sushi która mieści się w słynnym Forcie Służew. W tym miejscu zjecie rewelacyjne sushi jakiego nie zjecie nigdzie indziej. Byłam tam już kilka razy i za każdym razem nie mogę się najeść tego wyśmienitego sushi. Oczywiście poza tym daniem zjecie tam też inne charakterystyczne dla kuchni japońskiej, coś rewelacyjnego
-
Kamilla (ANUfLi), 2020-02-04 20:26 Cytuj Zgłoś nadużycie
W Bolesławcu jest kilka fajnych knajp z dobrym jadłem i cenami do przyjęcia. We Warszawie wcale nie będzie lepiej. Drożej - pewnie tak.
-
anonim (euIi3g), 2020-02-04 20:35 Cytuj Zgłoś nadużycie
Bułkę z parówką można zjeść wszędzie. Śledzia z chlebem też.
-
anonim (AE7q48), 2020-02-04 20:47 Cytuj Zgłoś nadużycie
wizzar napisał(a):
W Bolesławcu nie zna żadnej fajnej i przyzwoitej restauracji. Za to jak będziecie chociażby przejazdem w Warszawie to polecam odwiedzić restaurację Garo Sushi która mieści się w słynnym Forcie Służew. W tym miejscu zjecie rewelacyjne sushi jakiego nie zjecie nigdzie indziej. Byłam tam już kilka razy i za każdym razem nie mogę się najeść tego wyśmienitego sushi. Oczywiście poza tym daniem zjecie tam też inne charakterystyczne dla kuchni japońskiej, coś rewelacyjnego
nawet specjalnie uruchomiono bezpośrednie połączenie do warszawki.
-
mama (eltCFH), 2020-02-06 08:26 Cytuj Zgłoś nadużycie
Krzysztof (hjJGF) napisał(a):
W przeciwieństwie do większości komentujących, mam osobiście dobre (i bardzo dobre) zdanie o bolesławieckich restauracjach i restauratorach. Większość z nich od wielu lat skutecznie prowadzi własne biznesy. Co więcej, zarabiają jeszcze na tym. Dlatego chwała i cześć im za to! A narzekających zawsze będzie. Jest kategoria np śmieciowych klientów, którzy obligatoryjnie czynią negatywne wpisy, dla samej zasady. Niektórzy klienci to, z kolei, pospolite szwendaki gastronomiczne. Wszystko wiedzą lepiej, wszędzie byli i mają gotowe recepty na idealne oferty i budowanie idealnego wizerunku. Inny segment wpisów to "światowcy". Bywali tu i ówdzie, i wiedzą jak jest na poziomie. Takie karły intelektualne, którym nic nie wychodzi, którzy do niczego nie doszli. I kategoria czwarta. Najbardziej wartościowych klientów. Takich, którzy mają odwagę, podzielić się krytyczną opinią bezpośrednio właścicielowi lokalu, menedżerowi, czy choćby kelnerowi. Takich, którzy potrafią to zrobić w sposób merytoryczny, ekspercki i czyniący pomoc dla restauratora. Niestety, to kategoria, najmniej liczna.
Ktoś kto pisze ten komentarz chyba żyje na gotowcach z Biedronki. Człowieku.
Tu nie chodzi o europejski rarytas tylko o to , żeby zjeść świeżo ugotowane i w czystym lokalu. Tak dużo się wymaga??? Ja wyleczyłam się z bolesławieckich restauracji już dawno. Brud i mrożonki to powinno być hasło reklamowe. -
anonim (hjJBD), 2020-02-06 08:46 Cytuj Zgłoś nadużycie
mama (eltCFH) napisał(a):
Ktoś kto pisze ten komentarz chyba żyje na gotowcach z Biedronki. Człowieku.
Tu nie chodzi o europejski rarytas tylko o to , żeby zjeść świeżo ugotowane i w czystym lokalu. Tak dużo się wymaga??? Ja wyleczyłam się z bolesławieckich restauracji już dawno. Brud i mrożonki to powinno być hasło reklamowe.To wyjedź z Bolesławca. Tęsknić za Tobą nie będą.
-
rp (ALx1bm), 2020-02-06 11:41 Cytuj Zgłoś nadużycie
anonim (hjJBD) napisał(a):
To wyjedź z Bolesławca. Tęsknić za Tobą nie będą.
Anonimie,na co czekasz ???
Reklama
Reklama