Szpital tylko do 2012

• Cytuj Zgłoś nadużycie

"... przecież oddział wewnętrzny ok. 1/2 roku temu był jednym z najlepszych na dolnym sl... ". A gdzie Ty widziałeś taki ranking Jerzy? Fantazja Cię nie poniosła?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Na kąpiel w bolesławieckim basenie chętnie się skuszę, na leczenie w bolesławieckim szpitalu-NIGDY.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Już są nowe wieści, że termin dostosowania szpitali w Polsce do wymogów sanitarno-epidemiologicznych zostanie przedłużony do 2019 roku. http://www.mp.pl/kurier/?aid=46244&l=988&u=21313574.2009-08-30, 16:44... do końca 2018 roku.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Szanowny Bolec orkiestra - widocznie masło sie interesujesz tym tematem to nie potrzeba było rankingu, tylko znać ówczesną obsadę lekarską tego oddziału i wymienię tylko nie których lekarzy dkr Muszyński, Konefał, Kuś, Bąk, Berduła no jeszcze się męczy sama i wielu innych znakomitych a teraz B A G N O dzięki wspaniałym obecnym władcom, których ja nie wybierałem i mam czyste sumienie. Jezeli ponosi kogoś fantazja to Ciebie Szanowny bolec orkiestra wybierając tych co tylko przebierając piórka znakomitych włodarzy lecz są zwykłym kłamliwym plugastwem.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

JA WOLĘ BASEN! Niż taki szpital, który szkodzi zamiast pomagać! Bardzo dobrze! Niech zamykają! Ja i tak nie mam zamiaru się tam leczyć!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Hej 'Ja', przecież w szpitalu dostaniesz basen, a nawet kaczkę, więc w czym problem?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Do puki z-cą dyr Szpitala do spr. Medycznych będzie obecny z-ca to ze szpitala ucieknie nawet salowa a nie tylko lekarze naturalnie nie ucieknie oddziałowa izby przyjęc oraz nie które pielęgniarki nawiasem mówiąc oddziałowa jest na emeryturze ale po znajomości pracuje nadal jako oddziałowa.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Warunki w naszym szpitalu są skandaliczne! Moja babcia twierdzi, że po wojnie był w lepszym stanie! Nie wyobrażam sobie leczyć się tam! Można się tylko bardziej rozchorować w takich warunkach! Jestem za budową nowego szpitala! Ale nie ma chyba takich śmiałków wśród elit rządzących, którzy podjęli by się takiego wyzwania! Ciekawe czy oni zdecydowaliby się na leczenie w Bolesławcu?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ludzie co wy tu wypisujecie jaki pis, jaki prezydent miasta odpowiedzialny za szpital? Szpital z samej nazwy jest powiatowy, podlega pod starostwo, czyli organem załozycielskim i zarządcą szpitala jest starosta. To starosta i jego zastępca oraz członek zarządu odpowiadają głównie za stan szpitala.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pani Majo a może sobie waść Pani przypomni kto sprowadził tego nieudacznika co rozwalił szpital i pełni funkcję z-cę dyr d/s medycznych nijakiego Lawrynowa czy jak mu tam a jak Pani sobie przypomni to porozmawiaj Pani z tymi b. Zdolnymi lekarzami co przez tego nieudacznika odeszli.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Coby sobie nie przypominać, szpitale są PO. A "PiS" i tak to szpital bez przerwy dofinansowuje albo mu pożyczki umarza. To samo dotyczy teatru i dróg powiatowych. Słowem samiutkie klęski a PiS - łaskawca i dobroczyńca.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Łaskawco "JA" albo Ci się we łbie poje... albo jesteś na wielkim kacu a kiedy Twój Pisuar coś dobrego zrobił przecież to dopiero nieudacznicy co widać po wynikach Szpitala wyobraż sobie pisowski pal... ze Zgoprzelec nie dość, że ma na wysokim poziomie kardiologię to jeszcze będzie oddział nefrologiczny, to wszystko w ramach oddziału internistycznego, szpital nie dawno był za nami. Nie długo to i Nowogrodziec Nasz Szpital wyprzedzi dzięki twoim pisowskim działaczom.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

http://www.istotneinformacje.pl/boleslawiec,forum7899.php
    Wklejam dla zainteresowanych tematem... Właściwie to sprawdzam, czy na tym temacie też tną posty...

• 1
  • 2