Szpital tylko do 2012

• Cytuj Zgłoś nadużycie

W Bolesławcu w 2012 nasz szpital przy jeleniogórskiej może zostać zamkniey lub jego rola w lecznictwie poważnie okrojona. Powodem są przepisy UE stwierdzające, że budynek naszego szpitala od roku 2012 nie bedzie już nadawał sie na szpital. Wiec może Pan prezydent Roman i jego rządząca klika dałaby sobie spokój z budową nowego basenu za 19 mln złotych. Ludzie wolicie nowy basen czy nowy szpital. Oczywiście nowy szpital kosztuje o wiele więcej, ale każdy grosz przeznaczony na ten cel jest na wage złota. Już teraz aby leczyć się na oddziale laryngologicznym trzeba jechać do Zgorzelca, Lubania itp. ponieważ nasza kochana władza woli np. basen a za jakiś czas wymyślą budowe nowego ratusz bo stary za mały.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Sami wybraliśmy tę władze ale szpital nowy by się przydał popieram twoje zdanie j-23.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Data 2012 jest juz nieaktualna. Najnowsze rozporządzenie określa rok 2015 jako graniczny w spełnieniu wymaganych norm. Przy tym tempie wydłuzania tego okresu (już kilka razy sie to odbywało w ciągu ostatnich 15 lat) nic szpitalowi w Bolcu nie grozi.2009-08-22, 09:34... co nie znaczy, że nie przydałaby się modernizacja starego lub budowa nowego szpitala...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A swoją drogą czemu taki słynny J23 ma nieaktualne wiadomości?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ustaw czytać mi sie nie chce. Opierałem się na relacjach pielęgniarek. Pchać pieniądze w stary rozwalający sie budynek (podłoga strychu droga pielęgniarek do szatni jest w strasznym stanie) jest stratą pieniędzy. 2015 trzy lata faktycznie wielka różnica. Klossie oglądasz programy medyczne na discowery? Oni to mają szpitale. Nawet z lądowiskami dla śmigłowców ratowniczych. Co Bolesławiec gorszy. Ale co tu gadać rodziny najwarzniejszych naszych notabli zdrowe, a znając pisowców to i tak wybudują basen, później galerie, kupią farbe do trawników bo trawa za mało zielona itp. A szpitala i tak nowego nie będzie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja pisu nie wybierałem bo pis kojarzy mi się z odmianą seksu.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jestem za szpitalem! J 23 jestem za tobą!

• J-23 Ty może lepiej zastanow się o co Ci chodzi:-)Z jednej strony kłapiesz w każdym temacie o przelatujących śmigłowcach, a z drugiej marzy Ci się aby lądowały na duchu szpitala?Czy tu wiesz jakie to zagrożenie dla skupiska ludzkiego jakim jest szpital powiatowy. Chorym należy sie spokój i cisza by wracali do zdrowia, a nie jakieś lądowania na dachu:-)Oglądasz zbyt dużo telewizji:-)

• Wrócić do zdrowia w szpitalu na Jeleniogórskiej? Satyrze, nasłuchałeś się za dużo bajek - spokój i cisza w mediach w sprawie szpitala może wszystkim chorym obecnie i tym, którzy jeszcze zachorują, wyłącznie zaszkodzić!

• Lolko wiesz dobrze , ze tylko w szpitalu przy Tysiąclecia znamienici obywatele naszego grodu ( jak ja ) moga dojść do zdrowia :-)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Szpital sam się zamknie, oddział wewnętrzny już prawie nie istnieje, wykończyli wszystkich dobrych lekarzy pozostał tylko jedyny fachowiec obym mu nie szkodził to pan Józef Skorupski i przyjezdna pani Ewa Jankowska, to wspaniali lekarze tylko ich nie wykończcie.

• Szpital he he to jest śmiech na sali tam jest strasznie masakra a basen będą robić?

• Dokładnie, bartoszku - ale ja nazwałabym to "płacz na sali"(szpitalnej, oczywiście).

• Lolko płacz czy śmiech w bangladeszu mają lepiej he he.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ludzie! Nie zastanawiacie się nad faktem utraty szpitala w mieście i powiecie Bolesławiecki przez odpowiedzialnymi za ten stan, przecież oddział wewnętrzny ok. 1/2 roku temu był jednym z najlepszych na dolnym sl. A dziś umieralnia, lekarze tylko dyżuranci, ordynator o pożal się boże!

• 1
  • 2