Najpopularniejszy dzielnicowy z 2018 roku legitymuje ludzi ze Strajku Kobiet

Dyskusja dla wiadomości: Najpopularniejszy dzielnicowy z 2018 roku legitymuje ludzi ze Strajku Kobiet.

• Po zakończeniu rządów ZJEDNOCZONEJ OŚMIORNICY ustawa depisyzująca: choćby jeden dzień w służbie pisowskiego "państwa", 1 300 złotych brutto emerytury, dla każdego pisowskiego psa. Wtedy będzie sprawiedliwie.

Kliknij w obrazek, aby powiększyć.
  • Cytuj Zgłoś nadużycie

Artykuł z du... y. Bez sensu.
    I nie rozumiem tego płytkiego artykułu.
    Po 1 jeśli jest matką 2 dzieci to niech się nimi zajmie a nie wydziera się i zakłuca spokój pod szpitalem w którym leżą się niejednokrotnie bardzo chorzy ludzie.
    Po 2 za brak maseczki powinnaś dostać karę.
    Po 3 jeśli ktoś nie ma złych intencji to daję się wylegitymować policji.
    Po 4 dzisiejsza policja nie robi nikomu krzywdy kto się do nich nie awanturuje jedźcie do Rosji i na Białoruś to dostaniecie łomot i bez gadania.
    Po 5 wszystkie te filmiki z sieci to tylko urywki..
    Pokazujcie cały materiał jak dymią do policji i nie ma co się dziwić że dostają pałą.
    Pozdrawiam i życzę zdrowia psychicznego wszystkim uczestniką tego typu protestów.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (A8svNC) napisał(a):

Artykuł z du... y. Bez sensu.
    I nie rozumiem tego płytkiego artykułu.
    Po 1 jeśli jest matką 2 dzieci to niech się nimi zajmie a nie wydziera się i zakłuca spokój pod szpitalem w którym leżą się niejednokrotnie bardzo chorzy ludzie.
    Po 2 za brak maseczki powinnaś dostać karę.
    Po 3 jeśli ktoś nie ma złych intencji to daję się wylegitymować policji.
    Po 4 dzisiejsza policja nie robi nikomu krzywdy kto się do nich nie awanturuje jedźcie do Rosji i na Białoruś to dostaniecie łomot i bez gadania.
    Po 5 wszystkie te filmiki z sieci to tylko urywki..
    Pokazujcie cały materiał jak dymią do policji i nie ma co się dziwić że dostają pałą.
    Pozdrawiam i życzę zdrowia psychicznego wszystkim uczestniką tego typu protestów.

Pokaż cytat

Sam jesteś 'psychiczny' a innym życzysz zdrowia - siebie lecz pajacu.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

,,wszystkim uczestniką ''

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dlaczego PISowiec to głąb. i ciemniak./

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Kyrwa, polaku narodzie durny, dlaczego tak dajecie siebie podzielić przez polityków? Zjednoczcie się i zdefenstrujcie ich wszystkich, każdy z nich ma krew narodu na rękach.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim () napisał(a):

Jak policja traktuje Babcię Kasię

W relacji z procesu, świadkowie opowiadają o zatrzymaniu Katarzyny Augustynek. Doświadczone demonstrantki są wstrząśnięte.

Anna Szmel:
    „Mnie wyniesiono w sposób elegancki.

To, co zobaczyłam, było straszne.

Panią Katarzynę
    ciągnęli we dwóch, za nadgarstki po chodniku,

zgubiła buty, nogami tarła o chodnik,

to było wstrząsające,
    podwinęła jej się spódnica.

Wiele razy byłam wynoszona, ale czegoś takiego nie widziałam, nie doświadczyłam,

zwierzęcia się tak nie traktuje.

Mnie wyniesiono, panią Kasię zawleczono”.

Pokaż cytat

Cd.

Wyrok sądu:

"Działania policji zostały określone przez sąd jako "nieproporcjonalne, nieadekwatne i

nieznajdujące umocowania prawem",

za to

"naruszające godność człowieka".

– Nie można dopuścić do sytuacji, żeby osoba protestująca była wręcz odzierana z odzieży.

Dlatego sąd nie znalazł żadnego usprawiedliwienia dla sposobu działań policji – mówiła sędzia Justyna Koska-Janusz."

" Nie można dopuścić... " do bezprawia.