Zobacz, jak Gessler dostała szału w Aniołku

Dyskusja dla wiadomości: Zobacz, jak Gessler dostała szału w Aniołku.


  • Anonim (dRjyXx), 2 lata temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    Urwa ... Tak nie można tego oglądać. 10 minut odcinka i 10 minut reklam!!!. Tragedia!!!!

  • Anonim (eQPJwC), 2 lata temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    odcinek na prawdę na poziomie, tego się nie spodziewałem po p. Magdzie. Właścicielka też zasługuje na pochwały. gratulacje.

  • Odcinek drętwy, właścicielka wystraszona i nie bardzo wiedząca co, jak i z czym i Pan kucharz- górnik;-)

  • Anonim (dRjyXx), 2 lata temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    Pan Jacek kuchasz, górnik, a przedewszystkim Szydera i ....

  • Anonim (AkNphi), 2 lata temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    Prawda, odcinek drętwy. Ciekawe, czy zostały tam chociaż te sery i wino, co się nim Magda zachwycała.

  • Anonim (AtPyYH), 2 lata temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    Opisaliscie jako wielkie halo a bylo calkiem spokojnie. Szalu to dostawala w innych odcinkach jak rzucala garami.

  • Anonim (AMO5Ap), 2 lata temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    MG dobiła zdychającego aniooła.

  • Anonim (AtPxat), 2 lata temu Cytuj Zgłoś nadużycie
    (dRjyXx) napisał(a):

    Pan Jacek kuchasz, górnik, a przedewszystkim Szydera i ....

    Kucharz może i górnik ale Tyś na pewno analfabeta.

  • Anonim (AtPx7I), 2 lata temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    Dziwny odcinek jakoś tak mało pokazane nie było rozmów z mieszkańcami miasta czyżby pogoda noie dopisała. Najlepsze wrażenie to Ladna rudowłosa kelnerka, ktrórej będąc trzy razy po kuchennych rewolucjach nie widziałam może już nie pracuje. Kolacja chyba też nie dokońca była udana ponieważ nie pokazano nawet całej sali z gośćmi zajadaj ących się gulaszem ugotowanym przez p Magdę. Po co było jechać do niemiec wystarczyłoby zaprosić p Basię do Paryskiej. Dziwna ta rewolucja i jak dlamnie n ieudana.

  • Anonim (V38Mh), 2 lata temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    Odcinek śmieszny, właścicielka nie wie co to restauracja ,na niczym się nie zna,szef kuchni to samo -jakby ugotował pomyje to by sobie kazał doprawić bo po to są przyprawy masakra jakaś i te pływające w zupie kawały ogórków ,co to za restauracja co nie zatrudniła normalnego kucharza tylko właściciel co próbuje czegoś na czym się w ogóle nie zna,chyba nigdy bym nie poszła do takiej knajpy coś zjeść.

  • Anonim (AE7g0s), 2 lata temu Cytuj Zgłoś nadużycie
    Sama napisał(a):

    Odcinek drętwy, właścicielka wystraszona i nie bardzo wiedząca co, jak i z czym i Pan kucharz- górnik;-)

    Popieram ... żenada

  • Anonim (VBjxI), 2 lata temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    To był klasyczny strzał ... nawet nie w kolano, a raczej już w glowę ! Bylismy tam ze znajomymi świerzo po "rewolucjach" z ekipy wystepującej w odcinku został chyba tylko Kucharz. Kelnerka , która nas "osługiwała" nie znała sie na winach kompletnie .... a to chyba miała byc winiarnia. Potem wywaliła z talerza połowe zamówionego dania... zajeła sie posprzataniem tego z podlogi ale na talerzu zostało juz tylko tyle ile na na nim zostało :)
    Wyemitowanie tego odcinka moim zdaniem na pewno nie przyciągnie tam klientów ... nawet z ciekawości.czego ?

  • Anonim (g65oe), 2 lata temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    Może zamiast właścicielki nauczycielki emerytowany budowlaniec.

  • Anonim (AsdUQX), 2 lata temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    Proszę się nie dziwić obsłudze. Jaka płaca taka praca...
    a kucharz został i zostanie, bo to brat właścicielki, a żaden szanujący się poważny kucharz nie pójdzie tam do pracy za pół darmo...

  • Anonim (AtPx13), 2 lata temu Cytuj Zgłoś nadużycie

    Właścicielka ,która się nie zna na prowadzeniu restauracji plus zatrudniony górnik ,który nawet podstaw nie zna :( Wstyd na cały kraj ! Jak to przetrwało do obecnych czasów?

  • 1
  • 2