Lokal o powierzchni 110 m², w pełni wyposażony, w doskonałym stanie technicznym i wizualnym, z dużymi, przeszklonymi witrynami okiennymi, klimatyzowany, posiadający własną wentylację, ze wszystkimi odbiorami technicznymi, odbiorem Sanepidu, na 30 miejsc konsumpcyjnych, z dużą kuchnią, zapleczem, magazynami, niezbędnym wyposażeniem, sprzętami kuchennymi, meblami – gotowy do pracy.
Do lokalu przynależy w okresie wiosenno-letnim zewnętrzny ogródek na 20 miejsc, łącznie 50 miejsc konsumpcyjnych.
W lokalu istnieje możliwość prowadzenia wybranej działalności gastronomicznej, jak:
- kontynuacja dotychczasowej działalności (umowa franczyzowa – Pizzeria)
- prowadzenie własnej (autorskiej) pizzerii
- prowadzenie własnej (autorskiej) restauracji/pubu/kawiarni
- prowadzenie baru szybkiej obsługi, sprzedaży dań na wagę, bistro/stołówki/garmażerki/fast-foodu/usług cateringowych, itp.
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod numerem tel. 500 559 646, lub e-mail: [email protected]