W końcu to nasz człowiek i nic nikomu nie zrobił. Chcial przetestować policyjne wozy ale nie mial rownej walki bo zwinal go inny patrol
Bolesławianin bez prawa jazdy gnał 200 km na godzinę
Dyskusja dla wiadomości: Bolesławianin bez prawa jazdy gnał 200 km na godzinę.
-
-
obciąć mu obie dłonie! Jak u Arabów!
-
No bo popatrzcie jak jeżdża u Arabów :D
I tez grubo ponad 200 ;)
-
Może i zachował się mało rozważnie, ale za to że nikt nie ucierpiał w czasie pościgu (piesi i inni użytkownicy dróg) należało by raczej pochwalić, że bez prawa jazdy potrafi tak sprawnie manewrować autem ! bo 200/h to nie lada wyczyn na naszych drogach, czy autostradach :)))
-
spoko ziom
-
taaa jak ktos ma prawko a nie potrafi jezdzic to sie bulwersuje ze ci co nie maja tak jezdza.....kazdy jedzie tyle na ile jest twardy, sam jezdziłem szybciej i wcale sie nie wstydze
-
Fadroma napisał ze nie ma szans jechać 200km/h co ty możesz wiedzieć o jezdzie LAGUNĄ
-
A może tak wykorzystać lotnisko w Krzywej i dać upust tym którzy mają zbyt ciężką nogę i zbyt mało adrenaliny? A na końcu pasa ustawić porządną ścianę! To na drogach może będzie ciut bezpieczniej...
-
co do tego gościa to nie mam uwag za jazdę 200 km/h musi być dobry!!tylko za to że zabrał czyjeś auto,jeśli jezdził by tak moim to szlak by go trafił jeszcze na psiarni i nawet sam komendant by mnie nie powstrzymał!!!
-
ty endriu co ty ćpasz debilu??? przecież po tych alejkach za murami przy ul 1000 lecianie ma szans rozpędzenia się do prędkości 250km/h ! niezłą jazde to ty miałeś, a jaki lekarz miał wtedy dyżur
-
Jak to jaki? Dr Quinn a wcześniej dyżur skończyli Dr Doug Rose i Mark Greene. Ostry dyżur mieli...
-
taaa... Laguna może nie pojedzie 200km/h ??;> jak dobrze przycisniesz to leci 220km/h :P ale ta troche nowsza laguna chyba 1997 rok :P dokładnie nie wiem :)
-
gdyby to było u Arabów to obcięliby mu łapy!
-
widac ze same głąby laguna moze miec silnik od 1,6 do 3,0 litra i co do tego ma rocznik??
-
popieram alex ludzie nie maja pojecia o lagunach.