Orliki COMT 2012 najlepsze w okręgu

Dyskusja dla wiadomości: Orliki COMT 2012 najlepsze w okręgu.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Moim zdaniem P. Kubica powinien odnieść się do tych zarzutów!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

"obserwator" nie porównuj starego BKS i całokształtu z nim związanego z dzisiejszym bks bobrzanie, to dwa różne klimaty. Jeżeli to prawda że ktoś z bks bobrzanie namawia( zamiast szkolić) młodych chłopców do przejścia do ich klubu to Pan Kubica - jeżeli użył takiego określenia to było to bardzo łagodne określenia, ja takich ludzi nazwał bym "debilami polskiego piłkarstwa".

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wlasnie chcialbym uslyszec zdanie pana prezes poniewaz ja nie chce nikogo obrazac ale ja kiedys tez gralem w bks-ie obecnie moi synowie tez tam graja i nie jest mi przyjemnie jak ktos tak sie wypowiada ja szanuje to co robi comt i ks talent bo to bedzie tylko z dobrem dla boleslawieckiej pilki a moze ktorys z tych chlopcow ktorzy teraz razem rywalizuja kiedys beda grali w jednej druzynie ekstraklasowej dlatego powinnismy sie wszyscy szanowac a prezes klubu powinien dawac przyklad.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Gdzie utkną mój komentarz?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

I teraz się z tobą obserwatorze zgadzam w 100%-tach lecz to się tyczy wszystkich trenerów i zawodników więc zacznijcie od siebie bo się wszyscy nasłuchaliśmy waszych uprzejmości w niedzielę.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

"obserwator" muszę krótko bo znów zablokują - jeżeli faktycznie namawiają do przejścia (zamiast szkolić ) to słowa o takich ludziach i tak są bardzo łagodne.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ale to chlopcy rozmawiali ze soba.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    joja napisał(a): Hehehe extra spina... dzieciaczki wy się w to nie wkręcajcie :) pozdro dla normalnych zaciera się różnica po roku treningów doszli was :) z tego się kibic ciesz, ze Twój dzieciak ma szanse rozwijać się w duchu dobrej i zdrowej konkurencji... pierwszy raz ale teraz się zacznie :)

No właśnie nie wiem czy to jest zdrowa rywalizacja, niestety zgadzam się z obserwatorem, trenerzy obu drużyn źle nastawiają dzieci do BKS. Poza tym pierwsze słyszę, żeby trener BKS namawiał kogoś, żeby do niego przeszedł. Przecież ma swoje dzieci. Owszem przygląda się treningom żaków BKS i wylapuje zdolniejszych ale ma do tego pełne prawo.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

"obserwator " coś ty kręcisz tu byłeś świadkiem, tu dzieci rozmawiają miedzy sobą - wszędzie jesteś, wszystko wiesz, dobrze było by żeby dorośli kibice i rodzice nie wtrącali swoje chore ambicje do młodzieży. Juz co niektórzy podzielili bolesławiecką piłkę, żebyś nie musiał przepraszać pomówionych.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pojeździłbyś trochę na turnieje może też byś coś usłyszał. Oni się nawet z tym nie kryją, rozmawiają z chłopcami nie patrząc, że obok stoją rodzice innych dzieci.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Skąd w was ludzie tyle nienawiści. Wszyscy jesteśmy z Bolesławca i powinniśmy trzymać się razem na wszelkich turniejach. Dziś wygra comt, jutro bks, a później talent (kolejność nie ma znaczenia), ale zawsze Bolesławiec i to jest najważniejsze. Dopingujmy wszystkie nasze dzieciaki, niech ich piłka łączy, a nie dzieli. W końcu spotykają się na szkolnych korytarzach, więc niech podają sobie rękę na powitanie zamiast podstawiać nogę.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Gdzie moja opinia?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

~obserwator.
    83. X. X. 38.
    2013-06-26, 18: 14.
    » cytuj.
    » do moderacji.

A tych trenerow comtu czy ks. Talent kto uczyl grac w pilke trener bks-u pan mirek a teraz oni sa mu tak wdzieczni ze wyzywaja caly klub chlopcow i trenera od ''glupkow z bks-u'' tak tak panie prezesie comtu trzeba uwazac co sie mowi i przy kim ja wlasnie bylem swiadkiem jak pan prezes kubica takimi slowami okreslil chlopcow i trenera bks-u do swojego wychowanka i jego dziadka fantastyczny przyklad rywalizacji i kultury ktora ten pan pokazal mlodemu czlowiekowi WSTYD.
    To wkońcu kto powiedział prezes czy dzieciaki między sobą KRĘCISZ.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Stary kręcisz na maksa najpierw mówisz że prezes mówił teraz że dzieciaki ze sobą rozmawiały CHCEMY PRAWDY.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Przeczytaj uwaznie moja wypowiedz o glupkach z bks-u ze namawiaja deksa do przejscia do bks-u powiedzial prezes a o tym zeby deks przyszedl do bks-u rozmawiali chlopcy miedzy soba.