Złota dwudziestka artykułów w 2010 roku

Dyskusja dla wiadomości: Złota dwudziestka artykułów w 2010 roku.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Oj, walka z wiatrakami. Albo z jednym, Rekacjo. Ja mialem taki problem z kimś, kto uparcie pisał na forach, też u Was, że jestem nieuczciwy i moja forma go oszukała. Sprawa była poważna, a facet miał misje ostrzeżenia wszystkich przede mną. Zgłosiłem na policję, bo było to powazne. Ustalili kto to. Okazalo się, że to rzeczywiscie mój klient, który nie chciał zapłacić za usługę. W oczy mówił, że jest zachwycony, ale nie ma płynności. Dostał ode mnie osobiście rabat, ale i tak prosilismy się o pieniądze parę miesięcy. Taki typ. Dlatego życzę zdrowia.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Chodzi o to że udajecie obiektywnych a nie potraficie się zprecyzować: z kąd, po co? Dla kogo? Przeciw komu? Ja wiem co pisał pan redaktor kiedyś, póżniej i teraz i jakoś różne miał rozbieżności w zależności od swojego punktu siedzenia. I tu się chyba ludziom o to rozchodzi aby ustalić pewne reguły, bo znam portale pisowskie, platwormowskie, lewicowe a tu udaje się apolityczność. Bo jak rozumieć stronę główną-1-gratka dla fanów puzzli i zaraz mega na maxa sensacja-Roman przejechał się śmieciarką-boże czy legalnie? Rozumiem że jako pan prezydent redaktor nie przejechał by się śmieciarką czy jakimś tam inny pojazdem tylko najpierw sprawdziłby czy ma uprawnienia. Więc nie wiem co to za temat, który miałby pociągnąć do odpowiedzialności Romana? Czy ot taka ciekawostka przyrodnicza, mógł jeszcze dmuchnąć w alkomat, to by była sensacja. I zaczyna to przypominać tani brukowiec.

• Obiektywizm nie wymaga precyzowania kto, z kim , kiedy i dlaczego ~wojtek :)P.S.Z mojego subiektywnego punktu widzenia redakcja portalu nigdy nie była obiektywna w doborze poruszanych tematów oraz własnych wypowiedzi na forum.Ale przecież ich czytasz ? :)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ -, też Grażyna " oraz, Wojtek "! Kiedyś ktoś mądrze powiedział -, Uderz w stół - a nożyce się odezwą". Napisałem tylko co odczuwam - czytając ten portal. Za to mi się oberwało od Szanownej Redakcji. Nikogo nigdy nie obraziłem na tym i innych portalach - oraz nie użyłem wulgaryzmów. Kończę to swoje pisanie bo wiem że i tak nic nie wskóram - co wcale nie znaczy że się na kogoś gniewam lub obrażam. Pozdrawiam podobnie myślących oraz wyrażających w sposób kulturalny swoje zdanie na wszystkich portalach.

• Inną tanią sztuczką, oprócz zaklęcia "Ważne są poglądy i argumenty", jest też anonimowe pisanie pod wieloma nickami, popieranie się i dziękowanie sobie nawzajem :)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Redaktorów nie interesuje w ogóle treść wyrażanych opinii, ich interesują wyłącznie podpisy, nicki i IP piszących.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A czekam na jakiś felieton dużurnego opluwacza Pis-u i Kaczyńskich, pana Rosińskiego.

• 1
  • 2