Konkurs Gliniada 2010 bez nagród i wystawy

Dyskusja dla wiadomości: Konkurs Gliniada 2010 bez nagród i wystawy.

• Wielki Bracie - " prywatna kieszeń" kupiła dzieciom misie aby się w ten przemyślny sposób dorobić? To media kreują postępowanie jednostek. Ten sam czyn może być w diametralnie odmienny sposób opisany i upubliczniony. Ja nie jestem niczyim adwokatem, jednak przyzwoitość nakazuje pamiętać Kto Komu co. Były misie dla dzieci a zrobiono z tego " Złe misie - złe mi się śni ".

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie wiem Przemysławie co "prywatna kieszeń" miała na uwadze kupując misie. Bardzo dobrze, że media wyciągają takie sprawy. Po to są i chwała im za to :)
    To napisz coś o tej przyzwoitości, która nakazuje pamiętać "KTO KOMU CO... ", bo widzę, że nie ma ona nic wspólnego z bezinteresownością i pomocą w jakimkolwiek wydaniu.

• A to tak a propos akcji Miś i dlaczego mnie rozbawiło jej tegoroczne niezorganizowanie :)

2010-12-17, 14:34Podpowiem. Jak wszytko potrafi Bogdanowi wylecieć z rąk :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Warto oglądać filmik od czasu 1: 50 i tłumaczenie mima: "Był tort, tort misiowy dla dzieci, który upadł, ale to na szczęście, ja akurat go niosłem i jestem szczęśliwy, że jestem w tym torcie całym, bo radość dziecka jest bezcenna". Żenua panie mimie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Zlizał tego torta niczym paco.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jest wątek o mimie, jest zainteresowanie portalem :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Brawo Grażynko. Czasami wrzucisz coś dobrego i apetycznego.

• "Jest wątek o mimie, jest zainteresowanie portalem :)."Cóż za megalomania :)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Standarcik. Ludzie sie napracowali, Aneta kupila tort, a Nowak przyszed i go wypie. Dolil na ziemie. Piekna alegoria kampani wyborczej.

• Ach ta światowa polityka!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Przed wizytą u dziieci te ''Żywe Misie'' chyba były w sklepie z dopalaczmi'.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

No cóż Krzysztof, taka jest natura ludzka. Weż to pod uwagę.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tortowy miś nawet odwrócił się zadem.

• Filmik smakowity. Ale pan Nowak, kimkolwiek jest, mógłby darować sobie to lizanko w obecności dzieci. Trauma na całe życie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Powiem tak: uczestniczyliśmy w paradzie i innych projektach pana Nowaka, z entuzjazmem ale... już mi przeszło, mim, który twierdził że jest ponad, brudny i zawistny, bolesławiecki światek okazał się. Taki sam. Niestety mam na to potwierdzenie, gdyż przypadkowo słyszeliśmy pewne zwroty, Cała ta gliniana, jej konkurs i akcja mis są wtedy kiedy Nowakowi się, chce, no bo jak się znudzi i już mu się nie chce i nie ma jak się wypromować no to po co. On tak naprawdę nie robi tego dla zwykłych ludzi nie ma co się czarować. Robi to dla siebie i paru znajomków tudzież rozgłosu i cytuję, Ich nie nagrywaj bo ja ich nie znam" Pozdrowienia dla PACO.