Jan Paweł II pochowany w piątek 8 kwietnia 2005 r

• Dokładnie jutro w piątek 8 kwietnia minie 6 rocznica pogrzebu naszego ukochanego Jana Pawła II, czy uczcicie chwilką ciszy jego pamięć?2011-04-07, 18:33Ja jak co roku podjadę na cmentarz i zapalę znicz pod krzyżem wspominając jego cudowne słowa :).

• Nasz ukochany papież.

Kliknij w obrazek, aby powiększyć.
  • Szlachetny, prawdziwy!

• Jak bardzo go brak!

• 2. 04. 2005 niebo go zabrało!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pamiętam dzień, kiedy usłyszałam o śmierci papieża :(... )szok! Wspominam bardzo często jego słowa, i staram się szanowac wszystkich ludzi bez względu na to czy dobry, czy zły. :) A znicza zapalam w każdą rocznicę śmierci Jana Pawła I :( modlitwa pomaga zawsze.2011-04-07, 18:56Jana pawła ii.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak i inni bolesławieccy katolicy, Prawdziwi Polacy, wezmę psa i pójdziemy do parku na byłym cmentarzu, ul. Garncarska, aby pobiegać trochę po grobach, a pies wysra się na czyimś kurchanie. Będzie fajnie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

O nas samych świadczy kultura osobista :)
    "... szanuj bliźniego swego-jak siebie samego... " :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Niestety, za jego pontyfikatu kościelni pedofile miały złote lata. I słowo ciałem się nie stało.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ponoć, wiadomość z pewnego źródła, Chrystus był żydem, jego ojciec też był żydem, a najgorsze, że matka jego też była żydówką. I nieprawdą jest, że była dziewicą. Przecież wszyscy wiemy jak żydzi kłamią.

• ~a urzekła mnie twoja historia! Dziwny człowieku!

• roko28 - jesteś żałosny, to nie kwestia uniesień. To problem wiedzy, przecież chrześcijaństwo jest żydowskiego pochodzenia. Wszyscy biblijni i nowotestamentowcy to ŻYDZI. A umiłowana, rydzykowa, Zawsze Dziewica, nie tak zawsze była dziewicą. Powtórnie stała się dziewicą dopiero ok. 150 lat temu. Papież Pius IX w 1849 roku wydał dekret o niepokalanym poczęciu Naj. Maryi Panny. (łac. Immaculato Conceptio Beatae Virginis Mariae). Do połowy XIX wieku nikomu nie przeszkadzało, że lubiła się bzykać. Teraz tak długo czekać nie trzeba, za trochę kasy chirurg nie takie rzeczy potrafi stacjonarnie załatwić. I TY TEZ MOŻESZ ZOSTAĆ ZAWSZE DZIEWICĄ

• ''pobiegać trochę po czyiś grobach a pies wysra się na czyimś kurchanie '' to jest żałosne!

• to przejdź się do "parku" na Garncarskiej, do wielkiego kilkusetletniego cmentarza,. Jak nie dostaniesz w ryj od jakiegoś penera to pewnikiem wdepniesz w gówno, nie daj boże humanum origo. Wielce wierzącemu i szanującemu zmarłych, Prezydentowi nawet do łba nie przyszło jeszcze umieszczenie jakiegokolwiek znaku, że leży tam kilka tysięcy ludzi, chowanych od średniowiecza do końca wojny.A ty pieprzysz o wrażliwości katolickiej, chyba, że tej naszej polskiej2011-04-07, 22:40ps. ów dekret to nawet dogmat

• Nie pieprze to po pierwsze, w ryj nie dam sobie dać to po drugie! Zgadzam się z tobą natomiast co do umieszczenia jakiegokolwiek znaku, że spoczywają tam zmarli!