Policjanci zabezpieczyli ponad 900 porcji marihuany

Dyskusja dla wiadomości: Policjanci zabezpieczyli ponad 900 porcji marihuany.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dlaczego tylko 3 lata? Staremu dziadkowi za jazde bez zezwolenia sadza odrazu 8, a taki gowniaz truje dzieci zarabiajac jeszcze na tym kase dostanie 3latka, wyjdzie wczesniej za dobre sprawowanie i dalej bedzie zajmowal sie tym samym. To jest wlasnie nasze zasrane prawo. Powinni go wsadzic na 10 lat razem z tymi jego 900 gamami i niech sobie je sam wydziela, a jak mu tam brak to niech go szlag trafi! Bo kto chce niech sobie pali, ale wiekszosc wciska to gowno innym, mieszaja h... wie z czym zeby bylo wiecej, pozniej chodza takie niedorozwoje po miescie. Zadacie legalizacji, po co? Przeciez i tak jaracie kiedy, gdzie i ile chcecie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Odpowiadam, Alkoholikowi, Ja po kablach nie walę to po pierwsze... a po drugie od niczego nigdy nie zaczynałam bo nie chciałam/ na stresy są góry, sport itp/a po trzecie... od 18 lat coś w środku krzyczy z rozpaczy po kimś NAJBLIŻSZYM bo chodzę na cmentarz i... nic z tego nie zrozumiesz... Chcialabym tylko krzyczeć na cały świat i błagać... nigdy nie bierzcie tego czy innego gówna... oni odchodzą a zostają w rozpaczy rodzice, rodzeństwo, przyjaciele...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To borek z iwin co jeżdzi czarna bmka przez mówie nie znaicie go taki frajer.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Hahaha, wykrakałem, dzisiaj złapali "producenta" alkoholu, bez akcyzy ją produkował.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Omg 3 lata? Za narkotyki? Typkowi za 15 l wódki też grozi 3 lata więzienia. I gdzie tu jest sprawiedliwość? Przecież narkotyki zabijają a alko nie!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Omg: alkohol - kilkadziesiąt tysięcy ofiar śmiertelnych rocznie w Polsce, marihuana - zero ofiar śmiertelnych w historii. Zapoznaj się też z medyczną definicją narkotyku i niech wreszcie dotrze, że etanol i nikotyna narkotykami SĄ, a tetrahydrokanabinol NIE JEST. Milion pięćset tysięczna osoba która nie ma pojęcia o temacie na który się wypowiada :/.2010-10-08, 16:38Krysta - niby dlaczego branie jednego środka uzależniającego ma prowadzić do brania innego? Skoro uzależniam się np. od depresantów to dlaczego mam nagle zacząć brać kompletnie inaczej działające opiaty? Kuffa, ludzie zajrzyjcie czasem do książek zanim zaczniecie się wypowiadać na jakiś temat... PS - 99% użytkowników opiatów jadło kiedyś ogórka. Zakazać ogórka! <odgłos bicia piany>.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ludzi jesli macie pisac takie głupoty ze trawka to jest trucizna i że od niej sie umiera a od alkocholu nie to lepiej sie nie udzielajcie w tym temacie. Wasza wiedza na ten temat widze jest . Jak powyzszy post pisał ofiar smiertelnych od trawy dane sa z najlepszego żródła wydane przez WHO.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Gdzie sie podzial post, pytam!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Marichuana jest narkotykiem. Basta. Każdy kto próbował wie. Otumania całkowicie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

"Stuki" wszystko jest dla ludzi... kazdy co lubi he.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Oj tam wielkie rzeczy mnie codziennie kryminalni przeszukują i nic za to nie mam... a tu dziwnym trafem złapali kolesi i już wielkie halo. Na pewno przez przypadek ich złapali!

• 1
  • 2