Expres Bolesławiecki wydanie 204

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Witam, Chciałem podzielić się swoim spostrzeżeniem na temat tego wydania? Cała gazeta poświęcona jest KWW Piotra Romana? Co o tym sądzicie? Swoją drogą sądzę ze to nie jest to dobre rozwiązanie. Tym wydaniem gazeta moim zdaniem straciła trochę na swojej rzetelności w porównaniu z gazetą Istotne Informacje.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A jak, i to za publiczne pieniadze prezydent robi sobie kampanie. Zenada.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Czy w Bolesławcu nie ma prokuratury? Ponoć to oraz sąd są niezawisłe organy. Inwestycje komercyjne za publiczne pieniądze, zawłaszczanie mediów, czy to mało. Panie Piotrze Roman -- " PRZEDE WSZYSTKIM MIESZKAŃCY " Czy miał Pan na myśli mieszkańców tylko swego domu?

• Obejrzałem sobie to 204 wydanie Expressu i przypomniałem sobie o art. 27 prawa prasowego. Brzmi tak:1. Na każdym egzemplarzu druków periodycznych, serwisów agencyjnych oraz innychpodobnych druków prasowych należy w widocznym i zwyczajowo przyjętymmiejscu podać:1) nazwę i adres wydawcy lub innego właściwego organu,2) adres redakcji oraz imię i nazwisko redaktora naczelnego,3) miejsce i datę wydania,4) nazwę zakładu wykonującego dany druk prasowy,5) (skreślony),6) międzynarodowy znak informacyjny,7) bieżącą numerację.

• Jarkacz,przecież wyraźnie pisze, że publikacja jest finansowana przez KWW Piotra Romana.