Lubań LAWA2011 - dobra organizacja, były gwiazdy estrady, Bolesł

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jam, o kurde, no wybacz, mój błąd... ah... tylko mnie nie bij, ale wiesz co? Mam usprawiedliwienie :D a wiesz jakie? Pewnie nie, a chcesz się dowiedzieć? Pewnie nie, ale wiesz co z racji iż gdyż ponieważ jesteś bardzo spostrzegawczą i mądrą osobą widać dbającą o język mgoę Ci zdradzić w moim małym sekrecie, że ja... ... urodzony w Bolesławcu dnia... ... ... syn... i... z rodu... zamieszkały w... mam poprawkę z języka polskiego, więc jeszcze raz wybacz mi ;)

I tak w Lubiniu (nie pouczaj mnie) jest fajniej.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

:)
    Pewnie, że tam jest fajniej bo przecież się tam urodziłem ładnych parę lat temu. Pozdrawiam. :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

B. Bardzo Ci zazdroszczę, że "byłeś w Lubiniu na Ewie farnie". Tylko czy jej chłopak o tym wie? No chyba, że byłeś na jakiejś farmie która się nazywa "Ewa", jeśli tak to sorry(... )Dobrze bc, że masz przynajmniej poczucie humoru.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Katherine.

Drugi link od góry z googli... eh.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie wiem co to za B mi wyskoczyło. A przy okazji pozdro dla "Perły" z Lubina. Mam nadzieję, że znowu popijemy na Woodstoku.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Lubań to miasto seksu i biznesu i straży granicznej!

• Takie jest prawo Pascala, że jak ktoś jest gwiazdą to do miejscowości poniżej 100 tysięcy nie za*ala :)
    Zwłaszcza gdy to zagraniczna gwiazda. Pomyliłeś pojęcie gwiazdy muzyki z gwiazdą jednego utworu. Mogę ci wymienić 5 większych gwiazd które nawiedziły bolesławiecką dyskotekę w zwyczajny weekend w przeszłości. Reszty gwiazd nie znam.

• 1
  • 2