Lubań LAWA2011 - dobra organizacja, były gwiazdy estrady, Bolesł

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Katherina, Video, JGL, Bracia Cudacy i inni, było warto, nie to co wyprawa do Bolesławca. Kto był to wie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

LAWA 2011-mega impreza ;) najlepsza w okolicy ;).

• Jeśli jesteś mieszkańcem Lubania, to nikt Cię przecież nie zmuszał do przyjazdu do Bolesławca - trzeba było sobie siedzieć u siebie.Jeśli jednak jesteś z Bolesławca to przeprowadź się do Lubania, tam na pewno będzie Ci lepiej:)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Do Papa Smerf -> z okazji zbliżającego się święta debila i tumana składam Tobie życzenia, abyś został w tej czarnej du**e jaką staje si Bolesławiec sam, i żeby jedynym towarzyszem Twojej samotności była Twoja głupota... TYLE.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

KOnik, a kto to Katherina i inni, disco polo, bo żadnej kapeli nie znam. I dlaczego było lepiej, może dostałeś darmowe piwo?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak się słucha tylko skaldów i budki suflera to jak można znać młodszych wykonawców? Proponuję dalej słuchać budki suflera, której "frontman" ma dosyć dziwne wynurzenia: http://www.pudelek.pl/artykul/14422/pilem_cpalem_i_zdradzalem/.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Impreza była super. Warto było pojechac. Organizacja mająca wiedze i praktyke, a nie jak w Bolcu.

• Dziękuję za tak serdeczne życzenia, >>lukaszz-u<<.Na przyszłość, jaśnie oświecony i wykształcony lukaszz-u, poproszę jednak o życzenia w języku polskim ponieważ język którego używasz, mało go przypomina.Z poważaniemPapa Smerf

• Niedługo nawet w Chościszowicach będą robić festiwale i inne cuda bajery, a w Bolesławcu dalej niech sobie robią festyn a'la Wieś Śpiewa i Tańczy ;/

• Notabene: rzeczywiście macie rację. Co tam taki Bolesławiec w porównaniu z Lubaniem. Lubań to dopiero jest potęga i nie znajdziesz osoby np. we Wrocławiu a nawet w Polsce, który by o nim nie słyszał. Ba! Nawet w Europie zjednoczonej wszyscy wiedzą jakim wspaniałym miastem jest Lubań:)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To prawda Bolesławiec to zadupie i kościelno- podwórkowe kapele, w innych miastach jest o wiele lepsza feta bylem na Jarmarku Michała w Żaganiu, w Lubaniu i Lwówku Sląskim jest o wiele bardziej kameralnie i swojsko, nasza władza nawet nie jest w posiadaniu porządnego placu na takie imprezy o gwiazdach estrady nie wspomnę. Nawet "DNI SŁAWY" były o wiele bardziej ciekawe a przecież to żadna metropolia.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Kurde pierwsze słysze te "gwiazdy" Lubańskie jaki to gatunek muzyki? Czy to festiwal disco-polo? Próbowałem szukać ale na hasło Katherina wikipedia mówi ze to kanadyjska narciarka...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wg mnie w Lubańu było lepiej niż w Bolesławcu, Nowogrodźcu i Zgorzelcu (w L-niu, N-cu i Z-cu byłem tego samego dnia) świetna organizacja, mnóstwo ludzi, atrakcyjne kobiety/dziewczyny no i Romowie, ale wiadomo rom nic nie zrobi ;) Wczoraj byłem w Lubiniu na Ewie farnie i musze powiedzieć, że 1. Raz byłem na takim czymś i wywarło na mnie ogromne wrażenie, te "miasteczka" wyżej wspomniane chowają się do tego co było w Lubiniu, ale pewnie nie każdy z was był :(.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Niech to szlak, ale ten Papa Smerf to burak. Te wsiowe Bolesławieckie festyny to porażka, po co jeżdzić taki kawał do Lubania, po bałkanach to w Osiecznicy było […]. Spoko, niedługo powtóreczka - dni ceramiki.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A gdzie to jest "w Lubiniu", ja czasem jestem w Lubinie, ale "w Lubiniu" jeszcze nigdy nie byłem ;).

• 1
  • 2