Koszykarze TOP pokonali LOSSM Wrocław 80:74

Dyskusja dla wiadomości: Koszykarze TOP pokonali LOSSM Wrocław 80:74.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

a kto i z kim miałby rozmawiać o połaczeniu klubów??? podaj dokładnie !!!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

BRAWO CHLOPAKI :) TAK DALEJ :)

• Chodzi tu zapewne o klub top i starbol bo więcej nie znam bolesławieckich klubów może jestem słabo poinformowany. Każdy chce grac to pewne jest jedni maja lepsze umiejętności od drugich, ale wchodzi tez wkład własny i umiejętność pozyskania czegoś dla siebie wiadome jest to, ze nikt nie Bedze robił za darmo taka prawda jest my zawodnicy możemy grac za nic, bo chcemy się jakoś rozwijać i trenować czasami nawet dokładać do wszystkiego, ale jednak ktoś musi z tego czerpać jakieś korzyści i to dla mnie jest zrozumiałe. A czemu nie mielibyśmy się połączyć na to pytanie już ciężko jest odpowiedzieć ja osobiście nie mieszam się w te sprawy bo nie chce tego chociaż jakieś zdanie mam na ten temat ale w ogóle go nie wypowiadać publicznie. Niestety dzieje się jak się dzieje i musimy żyć nadzieja ze będzie lepiej. Nie wiem czy pamiętacie jak wasz klub został stworzony, ze będzie walka miedzy naszym a waszym klubem ja tej walki osobiście nie widzę, bo potrafimy spotkać się w wolnym czasie i pograć razem w basket na boisku i dogadujemy się bardzo dobrze, wiec ludzie mylili się co do tego, ze będzie się źle działo takie moje zdanie jest. Pozdrawiam wszystkich koszykarzy naszego miasta.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Acapulco Wrocław - TOP Bolesławiec 123:63. Nastąpiła weryfikacja umijetności bolesławian. Daję im miejsce 5 w lidze. Powalczą z UKS Gimbasket Wrocław i z UKS Olimpia Węgliniec.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Brawo kibicu, myśle tak samo:) 5 jest do powalczenia, ale nie ma co się oszukiwać nikto nie oczekuje od nas bycia najlepszymi..

• Szkoda ze nie mówicie o wszystkich meczach naszej drużynki mowie naszej jako bolesławieckiej. W końcu teraz tez grali niestety była przegrana ale chyba newsy się zamieszcza ze wszystkich meczy nie tylko z tych wygranych. Powodzenia chłopaki w dalszej części rozgrywek.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

juz w tą sobote następny mecz z Gimbasketem Wrocław !!! godz 11.00 w Gromadce, zapraszamy !!!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

jest jakas strona, na ktorej sa wyniki meczow 3 ligi?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Własnie też to zawuważyłem, że żaden news sie nie pojawił po przegranym meczu, a powinien!!!! Pisać tylko o wygranych... toż to nie ładnie... Wyniki na stronie DZKosza są dostępne z III ligi.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To że nie ma informacji to wyłącznie moja wina bo szczerze mówiąc jakoś nie miałem czasu napisać, pozatym przecież nie sądze żeby portal bloeslawiec.org byłby zainteresowany ciągłym pisaniem o porażkach i sukcesach TOPu w lidze. wszystkie wyniki są dostępne na stronie www.dzkosz.wroclaw.pl a to że o pierwszym meczu była relacja to ze względu na wcześniejsze zaproszenie na inaguracje 3 ligi więc wypadałoby napisać jak się te rozgrywki rozpoczęły dla naszej drużyny..Jeśli moderator strony Boleslawiec.org chciałby abym pisał relacje i wyniki to prosze mi to napisać a wtedy każdy mecz będeskrupulatnie opisywał:)Pozdrawiam

• 1
  • 2