a kto i z kim miałby rozmawiać o połaczeniu klubów??? podaj dokładnie !!!
Koszykarze TOP pokonali LOSSM Wrocław 80:74
Dyskusja dla wiadomości: Koszykarze TOP pokonali LOSSM Wrocław 80:74.
-
-
BRAWO CHLOPAKI :) TAK DALEJ :)
-
Chodzi tu zapewne o klub top i starbol bo więcej nie znam bolesławieckich klubów może jestem słabo poinformowany. Każdy chce grac to pewne jest jedni maja lepsze umiejętności od drugich, ale wchodzi tez wkład własny i umiejętność pozyskania czegoś dla siebie wiadome jest to, ze nikt nie Bedze robił za darmo taka prawda jest my zawodnicy możemy grac za nic, bo chcemy się jakoś rozwijać i trenować czasami nawet dokładać do wszystkiego, ale jednak ktoś musi z tego czerpać jakieś korzyści i to dla mnie jest zrozumiałe. A czemu nie mielibyśmy się połączyć na to pytanie już ciężko jest odpowiedzieć ja osobiście nie mieszam się w te sprawy bo nie chce tego chociaż jakieś zdanie mam na ten temat ale w ogóle go nie wypowiadać publicznie. Niestety dzieje się jak się dzieje i musimy żyć nadzieja ze będzie lepiej. Nie wiem czy pamiętacie jak wasz klub został stworzony, ze będzie walka miedzy naszym a waszym klubem ja tej walki osobiście nie widzę, bo potrafimy spotkać się w wolnym czasie i pograć razem w basket na boisku i dogadujemy się bardzo dobrze, wiec ludzie mylili się co do tego, ze będzie się źle działo takie moje zdanie jest. Pozdrawiam wszystkich koszykarzy naszego miasta.
-
Acapulco Wrocław - TOP Bolesławiec 123:63. Nastąpiła weryfikacja umijetności bolesławian. Daję im miejsce 5 w lidze. Powalczą z UKS Gimbasket Wrocław i z UKS Olimpia Węgliniec.
-
Brawo kibicu, myśle tak samo:) 5 jest do powalczenia, ale nie ma co się oszukiwać nikto nie oczekuje od nas bycia najlepszymi..
-
Szkoda ze nie mówicie o wszystkich meczach naszej drużynki mowie naszej jako bolesławieckiej. W końcu teraz tez grali niestety była przegrana ale chyba newsy się zamieszcza ze wszystkich meczy nie tylko z tych wygranych. Powodzenia chłopaki w dalszej części rozgrywek.
-
juz w tą sobote następny mecz z Gimbasketem Wrocław !!! godz 11.00 w Gromadce, zapraszamy !!!
-
jest jakas strona, na ktorej sa wyniki meczow 3 ligi?
-
Własnie też to zawuważyłem, że żaden news sie nie pojawił po przegranym meczu, a powinien!!!! Pisać tylko o wygranych... toż to nie ładnie... Wyniki na stronie DZKosza są dostępne z III ligi.
-
To że nie ma informacji to wyłącznie moja wina bo szczerze mówiąc jakoś nie miałem czasu napisać, pozatym przecież nie sądze żeby portal bloeslawiec.org byłby zainteresowany ciągłym pisaniem o porażkach i sukcesach TOPu w lidze. wszystkie wyniki są dostępne na stronie www.dzkosz.wroclaw.pl a to że o pierwszym meczu była relacja to ze względu na wcześniejsze zaproszenie na inaguracje 3 ligi więc wypadałoby napisać jak się te rozgrywki rozpoczęły dla naszej drużyny..Jeśli moderator strony Boleslawiec.org chciałby abym pisał relacje i wyniki to prosze mi to napisać a wtedy każdy mecz będeskrupulatnie opisywał:)Pozdrawiam
- 1
- 2