Antyterroryści w Bc - 20. 02. 2012

• Cytuj Zgłoś nadużycie

W poniedziałek, obok gastronomi u "Józefa" złapano grupkę gówniarzy. Jestem ciekawy za co? Wie ktoś może coś na ten temat? Strażaków miejskich jak mrówków, paru policjantów i wypchany po brzegi wóz z antyterrorystami.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak straż miejska to zapewne ktoś chodził z psem bez kagańca :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Też ich widziałem. Podobno tak będzie już codziennie do Euro. Będą jeździc i napierc co się rusza i na drzewo nie spiera.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Skazańcy to: Kamil B. Pseudonim " Luter".

Piotr S. Pseudonim "Sowa".
    2012-02-21, 18:27Za co ich złapali? Musiało być grubo, jak na miejscu pojawili się anty :D.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja też ich widziałem, podjechali koło stokrotki na Chrobrego wysypali se z auta i w dosłownie 10 sekund podbiegli zatrzymali i wciągnęli do busa 3 chłopaków. Masakra chwila moment i po sprawie. Gratuluje.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To pewnie efekty wprowadzonego ACTA :D.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A to prawda, ze jeden z zatrzymanych miał broń?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Podobno pistolet i atrapę granatu, tak słyszałem.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Z oficjalnego źródła wiem, że zatrzymali 16 osób którzy zajmowali się handlem żywym towarem, bronią i organami ludzkimi. A do tego jeden z nich posiadał głowicę jądrowa i miał wysadzić arizonę!

• Julka masz wyobraźnie. ;-D.

• A co to za rocznica, że dziś syreny zawyły przed godziną 12: 00?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To może być na cześć udanej akcji antyterrorystycznej. Z dobrego źródła wiem, że dzisiaj to dopiero ma ich być na mieście z wieczora. Nie jeden a 3 wozy bojowe. Dalsze zatrzymania osób zamieszanych w...

• A co ktoś nie dał na tace i stąd ta akcja pod kryptonimem, uwolnić moher".

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Byli u mnie chcieli władować się do domu powiedziałem że to pomyłka i władowali się do sąsiada a, że już nie raz się pomylili z adresami to łykneli ścieme i tu kolejny zonk bo sąsiad bogu ducha winien i kolejna kompromitacja gotowa. A poszło o to, że mój pies oszczekał jamnika na podwórku.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Widziałem naszywkę u jednego z kominiarzy i to nie antyterroryści tylko grupa realizacyjna z bolesławieckiej policji. Nie wszystko złoto co się świeci...

• 1
  • 2