Walentynki 2012

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Proszę o podpowiedz jak ciekawie i niecodziennie spedzić z mężem walentynki. Odpada kino i basen. Kolacja romantyczna to wiem ale co pozatym. A jesli kolacja to w jakiej restauracji?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie musisz Go spędzać. Sam zejdzie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Może ciekawa wycieczka np. w góry do Zakopanego na weekend. Co prawda walentynki wypadają we wtorek ale nic sie nie stanie jak przyspieszycie je sobie o 2 lub trzy dni.

• Jeśli jesteście młodzi i ty chcesz go zaskoczyć, proponuje kolacje w restauracji nawet dobrze zakropioną dobrym alkoholem, a potem porwij go na noc do rana do pensjonatu gdzieś na obrzeżach, wspólna kąpiel a potem dziki sex, nawet zwariowany, nawet pozwól mu na jego fantazje jak i twoją :) koniecznie jeszcze do tego jakieś winko, świeczki zapachowe :)

Kolacja 120 zł powiedzmy tak was wyjdzie, pensjonat do 100 zł, winko do pensjonatu 25 zł to taki koszcik 250 zł za dobry wieczór i szaloną noc... dobra sprawa bo troszkę od monotonii odbiegniecie :)

Jeśli wiek na szaleństwa nie pozwala to jakiś 1 dniowy wypad w góry

Pozdrawiam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja wybieram się na koncert Thomasa Andersa w Katowicach, 11. 02. 2012 czyli w weekend przed walentynkami. Pół roku temu było byłam na koncercie w Zabrzu i było super, teraz ciągnę ze sobą moją drugą połówkę.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jeśli kolacja to tylko w restauracji o kształcie Piramidy :) byliśmy rok temu w tym również się wybieramy, super klimat i wspaniałe jedzenie. Polecam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ~magda napisał(a): Proszę o podpowiedz jak ciekawie i niecodziennie spedzić z mężem walentynki. Odpada kino i basen. Kolacja romantyczna to wiem ale co pozatym. A jesli kolacja to w jakiej restauracji?

Jeśli coś zwariowanego i nietypowego to może wspólny wypad na quadach... sama się przekonałam że to niezła frajda. Poza tym może zrób miłosne wyznanie w.
    ... gazecie z Waszą fotką na okładce: http://www.gazetomania.pl/prezent-na-walentynki.action Takie prezenty walentynkowe pamięta się długo :-).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

http://zlotaorda.com/walentynki_2012/walentynki2012.html tu jest całkiem ciekawa oferta jak na Warszawę i jedna z najtańszych jakie znalazłem.